Μπουφόν: "Ήλπιζα στο θαύμα"

Η τύχη δεν ήταν υπέρ της Γιουβέντους στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ωστόσο έκανε λόγο για ένα θαύμα, το οποίο τελικά έγινε πραγματικότητα.

Μπουφόν: "Ήλπιζα στο θαύμα"

"Σήμερα ήταν μία δίκαιη νίκη. Η ήττα θα ήταν πάρα πολύ σοβαρή τιμωρία για εμάς. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά έχουμε νικήσει σε μόλις έναν αγώνα. Στο 61ο λεπτό εμφανίστηκαν συναισθήματα όπως η δυσπιστία και η αποθάρρυνση, αλλά στην καρδιά μου ήλπιζα ότι θα γίνει ένα θαύμα, ότι θα έχουμε την τύχη που δεν υπήρχε ούτε στο πρώτο ματς ούτε στο σημερινό", είπε αρχικά ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους.

Στη συνέχεια εξήγησε στην επίσημη ιστοσελίδα της "γηραιάς κυρίας": "Σίγουρα το ψυχολογικό κομμάτι είναι το παν σε τέτοιες περιπτώσεις: όταν δέχεσαι γκολ είναι φυσιολογικό να χάνεις την πίστη σου και τη μαχητικότητά σου. Εμείς όμως μείναμε στο ματς, δεν τα παρατήσαμε και συνεχίσαμε να παλεύουμε παρά το 1-2. Συνεχίσαμε δυνατά και αποζημιωθήκαμε".

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του μιλώντας για το διαφορετικό σύστημα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (σ.σ. έπαιξε 4-4-2 αντί για 3-5-2): "Αγωνιζόμενοι με τέσσερις αμυντικούς, υποχρεώσαμε τους αντιπάλους να αρκεστούν σε λίγα και μακρινά σουτ. Αμυνθήκαμε με συνοχή και προσαρμόσαμε το ματς στα πλάνα μας, παράλληλα όμως αγωνιστήκαμε με ένα πιο ευρωπαϊκό στυλ. Κάποιες φορές πήραμε ρίσκα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό όταν διαθέτεις αμυντικούς τέτοιου διαμετρήματος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK