Τι είχε δηλώσει ο Τζέραρντ για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Στίβεν Τζέραρντ κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια όμως ένα γκολ που δεν θα ξεχάσει ποτέ του είναι αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2004-2005. Διαβάστε τι είχε δηλώσει αργότερα ο Άγγλος για αυτό το ιστορικό τέρμα.

Τι είχε δηλώσει ο Τζέραρντ για το ματς με τον Ολυμπιακό

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ. Στα 36 του πια και όντας χορτασμένος από εμπειρίες στα γήπεδα, αποφάσισε να πει "αντίο".

Έχει όμως αναμνήσεις που θα τον συντροφεύουν μια ζωή. Όπως η κατάκτηση του Champions League το 2005, αλλά και το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό λίγους μήνες νωρίτερα στη φάση των ομίλων.

Με αφορμή το "αντίο" του Άγγλου, το Contra.gr θυμάται τι είχε δηλώσει για εκείνο το γκολ, παραμονές του φιλικού που είχε δώσει η Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2013, πάλι με τον Ολυμπιακό:

"Ακόμα και σήμερα τα συναισθήματα μου είναι πολύ δυνατά γι’ αυτό το παιχνίδι. Όταν κοιτάζω πίσω στην καριέρα μου ο αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ένας από τους πιο σημαντικούς. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και είχαμε να ανέβουμε ένα βουνό.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δυνατός και νόμιζα ότι το όνειρο είχε τελειώσει. Αν έπρεπε να διαλέξω το αγαπημένο μου γκολ με κριτήρια την σημασία του αγώνα, την στιγμή που μπήκε το γκολ και την αντίδραση του κόσμου θα επέλεγα αυτό εναντίον του Ολυμπιακού. Ήταν ανακούφιση για μένα που είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα".

Θυμηθείτε το ιστορικό τέρμα του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Τζέραρντ είπε "αντίο" στα ποδοσφαιρικά γήπεδα!
Στίβεν Τζέραρντ: Ο απόλυτος ποδοσφαιρικός ήρωας

News 24/7

24MEDIA NETWORK