Μότσι: "Ήταν απόφαση της στιγμής"

Ο ήρωας των πλέι οφ του Champions League, Κοσμίν Μότσι, μίλησε για την απόφασή του να πάρει θέση στην εστία όταν η ομάδα του έμεινε χωρίς τερματοφύλακα και τις αποκρούσεις σε δύο πέναλτι, με τις οποίες η ομάδα βρέθηκε στους ομίλους.

Μότσι: "Ήταν απόφαση της στιγμής"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

- Ένα σχόλιο για το ματς;

"Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, που αξίζαμε να κερδίσουμε. Είναι σπουδαίο το γεγονός ότι πήραμε την πρόκριση. Ήμασταν 100% σίγουροι ότι η ιστορία θα ήταν διαφορετική από το Βουκουρέστι γιατί γνωρίζαμε τι ομάδα διαθέτουμε και πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε".

- Πώς πήρες την απόφαση να καθίσεις κάτω από τα γκολπόστ;

"Ήταν μια απόφαση της στιγμής. Είμαι χαρούμενος που την πήρα και που το τεχνικό τιμ μου το επέτρεψε. Στο τέλος όλα πήγαν καλά".

- Πώς αισθάνεσαι ως Ρουμάνος που άκουσες ρυθμικά το όνομά σου σε ένα γήπεδο της Βουλγαρίας κι ενώ αντίπαλος ήταν μια ομάδα της χώρας σου; Πώς νιώθεις που έγινες ήρωας στην Βουλγαρία;

"Φυσικά, είναι υπέροχο. Περνάω πολύ όμορφα στην Λουντογκόρετς. Όπου κι αν αγωνιζόμαστε, ο κόσμος μας εκφράζει την αγάπη του κι αυτό έχει αντίκτυπο (σ.σ. εννοεί στα θετικά αποτελέσματα του συλλόγου)".

- Που θέλεις να αφιερώσεις τη νίκη;

"Στη σύντροφό μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου, σε όλους βέβαια".

- Πιστεύεις ότι οι οπαδοί της Ντιναμό Βουκουρεστίου (σ.σ. "αιώνια" αντίπαλος της Στεάουα Βουκουρεστίου) θα είναι χαρούμενοι απόψε (σ.σ. την Τετάρτη);

"Είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι απόψε δώσαμε χαρά σε δεκάδες χιλιάδες Βούλγαρους και άλλους τόσους Ρουμάνους".

Διαβάστε ακόμη:

"Βαφτίστηκε" γκολκίπερ κι οδήγησε την Λουντογκόρετς στους ομίλους! (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK