Το ύποπτο "κλείσιμο" του ματιού... προκαλεί

Πληθαίνουν τα διεθνή δημοσιεύματα που "βλέπουν" κάτι ύποπτο στην αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Λιόν, στην οποία η γαλλική ομάδα επιβλήθηκε των Κροατών με 7-1, εξασφαλίζοντας με αυτό το σκορ την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το ύποπτο "κλείσιμο" του ματιού... προκαλεί

Ένα εξ αυτών των δημοσιευμάτων αναφέρει πως στο πέμπτο γκολ της Λιόν που σημείωσε ο Λισάντρο Λόπες, ο αμυντικός της Ντιναμό, Ντόμαγκοχ Βίντα, έκλεισε το μάτι στους αντιπάλους του, παραχωρώντας τους την μπάλα για να την τοποθετήσουν γρήγορα στη σέντρα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Λιόν που το βράδυ της Τετάρτης σημείωσε 7 γκολ, σε όλα τα υπόλοιπα ματς της διοργάνωσης είχε βρει μόλις δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα (στο 2-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην Γαλλία)! Η διαφορά τερμάτων ήταν άλλωστε αυτή που θα έκρινε την πρόκριση και πριν από το ματς, ο Άγιαξ είχε σαφές προβάδισμα για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Λιόν χρειαζόταν νίκη με 6 γκολ διαφορά και ήττα του Άγιαξ για να προκριθεί. Εν τέλει η ήττα του "Αίαντα" με 3-0 από την Ρεάλ, της έδινε τη δυνατότητα να προκριθεί και με το 1-5!

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως αν ο Αγιαξ έπαιρνε αποτέλεσμα απέναντι στην Ρεάλ, κανείς δεν θα μιλούσε σήμερα για το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ.

Το ύποπτο "κλείσιμο" του ματιού... προκαλεί

Τα γκολ του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK