Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Φέργκιουσον

Τακτική... Ζοζέ Μουρίνιο ακολούθησε ο Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος έστειλε τον βοηθό του Μάικ Φίλαν, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Φέργκιουσον

"Ο προπονητής ήταν αρκετά αναστατωμένος", εξήγησε ο Φίλαν και συνέχισε: "Αισθανόμαστε ότι πετύχαμε την τακτική και κρατούσαμε άνετα το 0-0 στο 1ο ημίχρονο. Σκοράραμε και μετά ελέγχαμε το ματς και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως το παιχνίδι άλλαξε. Η απόφαση ήταν απίστευτη, αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε. Το να παίζεις κόντρα στη Ρεάλ με 10 παίκτες είναι πολύ δύσκολο και αισθανόμαστε απογοητευμένοι που έπρεπε να το κάνουμε".

"Ο προπονητής δεν ήταν σε θέση να μιλήσει στον διαιτητή για την απόφαση. Νομίζω ότι μιλάει από μόνο του το γεγονός ότι βρίσκομαι εγώ εδώ και σας μιλάω και όχι ο προπονητής αυτού του φανταστικού συλλόγου. Η απόφαση μοιάζει πολύ αυστηρή, ίσως απίστευτη σε αυτό το σημείο του αγώνα και νομίζω ότι τον χάλασε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Το ξαναείπα, το να παίζεις με τη Ρεάλ σε μία εξαιρετική διοργάνωση, με ένα καταπληκτικό κοινό να παρακολουθεί το ματς σε όλο τον κόσμο και όλοι να αναρωτιούνται τι συνέβη. Μία σπουδαία εμφάνιση στιγματίστηκε από μία απόφαση".

"Αυτή τη βραδιά όλοι έγιναν μάρτυρες ενός Ράιαν Γκιγκς που έφτασε τις 1.000 συμμετοχές, που είναι καταπληκτικό".

"Για τον Γουέιν Ρούνεϊ και τον Σίντζι Καγκάβα, η απόφαση ήταν θέμα τακτικής. Στα αποδυτήρια όλοι προετοιμάστηκαν για να αγωνιστούν και όλοι ήταν υγιείς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK