Αποθέωση για τους θριαμβευτές

Στις πέντε τα ξημερώματα έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Παρά το προχωρημένο της ώρας, περίπου εκατό οπαδοί έδωσαν το "παρών" για να αποθεώσουν τους θριαμβευτές της Μασσαλίας.

Αποθέωση για τους θριαμβευτές
INTIME SPORTS

Δείτε βίντεο με την αποθέωση που γνώρισαν οι Ράφικ Τζεμπούρ και Όλοφ Μέλμπεργκ. Κεντρικό πρόσωπο των επιδοκιμασιών ο "χρυσός" σκόρερ στο "Βελοντρόμ", Γιάννης Φετφατζίδης. Αποθεώθηκε και ο Αντώνης Νικοπολίδης!

Η πτήση τσάρτερ από τη Μασσαλία έφτασε στις 5 τα ξημερώματα στην Ελλάδα. Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" περίμεναν καρτερικά περίπου εκατό φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Ο κόσμος της πειραϊκής ομάδας είναι πάντα δίπλα στoν σύλλογο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι άρχισαν να βγαίνουν από το αεροδρόμιο γύρω στις 05:15, έγιναν σύνθημα στα χείλη των οπαδών. Η νύχτα της 23ης Νοεμβρίου βάφτηκε κατακόκκινη!

Τελευταίος βγήκε από την αίθουσα ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος αποθεώθηκε και έδειχνε να το απολαμβάνει.

Να σημειωθεί πως σήμερα οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK