Ανώτερη ξανά η Σπόρτινγκ, έστειλε τον Ολυμπιακό... σπίτι του!

Χωρίς να δώσει ουσιαστικά μάχη ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από τη Σπόρτινγκ στη Λισσαβώνα και αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στοίχισαν πολύ τα δύο πρώτα γκολ των Πορτογάλων που ήρθαν στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Τυπικό το ματς της 6ης αγωνιστικής με τη Γιουβέντους.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όνειρο ήταν και πάει... Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Λισσαβώνα με πίστη πως θα μπορούσε να κάνει μία καλή εμφάνιση και να διεκδικήσει το τρίποντο που θα τον κρατούσε ζωντανό στη μάχη για να συνεχίσει στην Ευρώπη και το 2018, όμως δεν πέτυχε τίποτα από τα δύο.

Όπως και στο ματς της πρεμιέρας που τον είχε "πιάσει από το λαιμό" έτσι και σε αυτό για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League η Σπόρτινγκ έδειξε πως είναι ανώτερη, ποιοτικότερη και εμφανώς πιο δουλεμένη ομάδα και επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση με 3-1, για να στείλει τους Πειραιώτες σπίτι τους από Δεκέμβρη για πρώτη φορά μετά το 2006!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÑÏÌÁÏ / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÑÏÌÁÏ / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάκης Λεμονής παρέταξε την ομάδα του με 3 κόφτες και τον Φορτούνη στην κορυφή έχοντας στόχο να παίξει με το χρόνο, να κρατήσει την Σπόρτινγκ στο μηδέν και με την πάροδο του χρόνου να ρισκάρει, όμως το πλάνο του δεν κράτησε παραπάνω από 40 λεπτά.

Μέχρι εκείνο το διάστημα τα "λιοντάρια" είχαν σπαταλήσει δύο ευκαιρίες, ειδικά το σουτ του Πίντο στο δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό, όμως στο 40' πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ντοστ που πήρε σούπερ ασίστ από τον "δαίμονα" Ζέλσον Μάρτινς και τρία λεπτά μετά "έδωσαν τέλος" στο ματς με τον Μπρούνο Σέζαρ που πήρε τη μπάλα και το πορτοφόλι του Κούτρη και εκτέλεσε τον Προτό!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όσοι περίμεναν αντίδραση των "ερυθρολεύκων" στο δεύτερο ημίχρονο ακόμα... περιμένουν, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να εμφανίζονται και πάλι εντελώς παθητικοί και να παίζουν αμυντικά, με 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα, περιμένοντας την Σπόρτινγκ για να χτυπήσουν στην κόντρα.

Νομοτελειακά το τρίτο γκολ για τα "λιοντάρια" ήταν θέμα χρόνου να έρθει και αυτό έγινε στο 66' με το δεύτερο γκολ του Ντοστ που έβαλε στα δίχτυα τους Μποτία και Ένγκελς. Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να κατεβάζουν ταχύτητα αλλά να διατηρούν τον έλεγχο και να χάνουν 1-2 ακόμα καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να θέλει αλλά να... μην μπορεί!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κατώτερος των περιστάσεων σε ένα ματς-τελικό γι αυτόν κατάφερε μόλις στο 86' να φτιάξει την πρώτη μεγάλη φάση του στα αντίπαλα καρέ, που ευτυχώς βρήκε τον Οφόε να είναι εύστοχος και να πετυχαίνει το γκολ της τιμής. Γκολ που δεν μπορεί όμως να κρύψει τα μεγάλα προβλήματα που εμφανίζει φέτος η ομάδα του Πειραιά και ούτε να χρυσώσει το χάπι για τους πολυάριθμους φίλους του, που βλέπουν τον πρώτο αποκλεισμό από ομίλους CL (δεν συνεχίζει ούτε στο Europa) μετά από 11 χρόνια.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ: Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι (85' Ριστόβσκι), Αντρέ Πίντο, Ματιέ (77' Φιγκεϊρέδο), Κοεντράο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάγλια, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπρούνο Σέζαρ (90' Ματέους), Μπρούνο Φερνάντες, Ντοστ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Ταχτσίδης (65' Οφόε), Καρσελά (46' Σεμπά), Πάρντο, Φορτούνης (57' Τζούρτζεβιτς)

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK