Εκτός αποστολής Παπάζογλου - Φετφατζίδης

Από τη στιγμή που στο ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού αναγράφονται πλέον μόνο τα ονόματα των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Χαράλαμπου Λυκογιάννη, είχε ενδιαφέρον ποιους ποδοσφαιριστές θα επέλεγε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να αφήσει εκτός αποστολής για τον κρίσιμο αγώνα με τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν. Τελικά, δεν υπήρξε η μεγάλη έκπληξη.

Εκτός αποστολής Παπάζογλου - Φετφατζίδης

Ο Πορτογάλος προπονητής αφήνει στην Αθήνα τον Τάσο Παπάζογλου (πήρε τρεις στόπερ στη Γερμανία, τους Κοντρέρας, Μανωλά και Σιόβα), τον Γιάννη Φετφαζίδη ο οποίος ήταν εκτός και στο ματς με την Κέρκυρα, όπως και τον Ντιόγκο ο οποίος συνεχίζει να προπονείται μόνος του στο Ρέντη. Ακόμη, υπενθυμίζουμε ότι οι Βλαχοδήμος, Τάτος και Ζαραδούκας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

Ο Ζαρντίμ συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή τους Κάρολ, Μέγερι, Σιόβα, Χολέμπας, Μανωλά, Τοροσίδη, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτη, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέβασε την ένταση στην προπόνηση τη Δευτέρα (19/11) έδινε συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του προγράμματος, το οποίο περιελάμβανε δίτερμα και ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν την Τρίτη και την Τετάρτη στις 10:30 το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK