Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός παγιδεύτηκε από το ρυθμό της Μπορούσια και δεν μπόρεσε να δείξει το πραγματικό του εαυτό στη Γερμανία.

Η κριτική των παικτών

Αναλυτικά η απόδοση των παικτών

Μπάλαζ Μέγερι: Στο ντεμπούτο του στα μεγάλα σαλόνια στάθηκε με αξιοπρέπεια. Είχε αποφασιστικές και σίγουρες εξόδους, καλά χτυπήματα με την μπάλα στα πόδια ακόμη και σε ροή αγώνα ενώ απέφυγε τα μεγάλα λάθη. Για το γκολ ουδεμία ευθύνη φέρει.

Φρανσουά Μοδέστο: Δεν του ταιριάζει ιδιαίτερα η θέση του δεξιού μπακ, αφού δεν βοηθάει όσο θα έπρεπε στην ανάπτυξη. Εμφάνιση ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Ιβάν Μαρκάνο: Πιο ζωηρός από τον Γάλλο στο αριστερό άκρο της άμυνας και με ανεβάσματα. Αντικαταστάθηκε για λόγους τακτικής

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Δυναμικός όπως πάντα και σίγουρος για τις επεμβάσεις του. Ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

Ολαφ Μέλμπεργκ: Δεν απέφυγε τα λάθη, όχι ιδιαίτερα σοβαρά πάντως. Εχει παίξει και καλύτερα σ' αυτό το επίπεδο.

Λιούμπομιρ Φέισα: Ο Βαλβέρδε δεν δικαιώθηκε που τον ξεκίνησε. Ο Σέρβος χαφ δεν είχε ούτε τρεξίματα ούτε καλή ανασταλτική λειτουργία.

Χοσέ Χολέμπας: Αρχισε ως αριστερό χαφ, συνέχισε ως δεξιό χαφ και τελείωσε τον αγώνα ως αριστερό μπακ. Δεν έπαιξε καλά ενώ χρεώνεται και το λάθος γύρισμα στον Μέγερι που παραλίγο να φέρει το 2-0.

Αριέλ Ιμπαγάσα: Βραχυκύκλωσε από τη γερμανική πίεση και δεν μπόρεσε να περάσει κάθετα την μπάλα προς τους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Τα στημένα του πάντως δεν ήταν άσχημα.

Πάμπλο Ορμπάιθ: Κράτησε τη θέση του αλλά δεν έκανε και το κάτι παραπάνω για να βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό.

Ράφικ Τζιμπούρ: Το παιχνίδι δεν τον βοήθησε να δείξει τον πραγματικό εαυτό του. Γύριζε συχνά πίσω για να πάρει μπάλα και κατανάλωνε έξτρα δυνάμεις.

Κέβιν Μιραλάς: Ζωηρός και κινητικός στο πρώτο μέρος, ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Ολυμπιακού. Στην επανάληψη η απόδοση του Βέλγου έπεσε.

Οι αλλαγές

Ζαν Μακούν: Μάλλον θα έπρεπει να ξεκινήσει αντί του Φέισα. Οχι ότι έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης έμοιαζε όμως πιο έτοιμος.

Τζαμέλ Αμπντούν: Μπήκε για να προσδώσει ταχύτητα και έξτρα πίεση αλλά δεν τα κατάφερε καθόλου καλά. Η γερμανική άμυνα τον αντιμετώπισε εύκολα.

Μάρκο Πάντελιτς: Επαιξε λίγο αλλά παρόλα αυτά έτρεξε και πίεσε όσο μπορούσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK