Ιντέγε στην UEFA: "Αυτή είναι η ανταμοιβή μας"

Ως ανταμοιβή για την πολύ σκληρή δουλειά του Ολυμπιακού είδε τη νίκη επί της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ ο Ιντέγε Μπράουν, όπως δήλωσε στη σελίδα της UEFA.

Ιντέγε στην UEFA: "Αυτή είναι η ανταμοιβή μας"
INTIME SPORTS

Ο Ιντέγε Μπράουν ήταν εκείνος που σημείωσε το νικητήριο γκολ για τον Ολυμπιακό στο ματς με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ και όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε και τα περισσότερα διθυραμβικά σχόλια.

Ο Νιγηριανός άσος των "ερυθρολεύκων" μίλησε στη σελίδα της UEFA για την επιτυχία της ομάδας του, τονίζοντας το "διπλό" ήταν απλά η ανταμοιβή για την πολύ σκληρή δουλειά των Πειραιωτών.

"Το κλειδί; Έχουμε δουλέψει πολύ, πολύ σκληρά και αυτή είναι η ανταμοιβή. Τώρα είμαστε ισόβαθμοι με την Μπάγερν και θέλουμε να πάμε στον επόμενο γύρο".

Ιντέγε στην UEFA: "Αυτή είναι η ανταμοιβή μας"

"Προσπάθησα να βγω γρήγορα στην αντεπίθεση όταν είδα τον Πάρντο. Στο τέλος κατάφερα να πετύχω ένα πολύ δύσκολο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήξερα πως έπρεπε να σκοράρω. Δεν είναι έκπληξη που κερδίσαμε δύσκολα. Περίμενα ένα τέτοιο παιχνίδι. Η Ντιναμό έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, όπως κι αυτοί, αλλά εμείς καταφέραμε να βάλουμε γκολ και αξίζαμε τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανάλυση Τσάρλυ: Ιντέγε: Μυρίζει το λάθος, επιτίθεται και σε σκοτώνει

News 24/7

24MEDIA NETWORK