Πάντελιτς: "Είμαι εδώ..."

Ο Μάρκο Πάντελιτς μίλησε για την αναμέτρηση με τη Σάλκε και τόνισε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη. Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για Ζαρντίμ, οπαδούς και ΜΜΕ.

Πάντελιτς: "Είμαι εδώ..."

Ο Πάντελιτς μίλησε στη γερμανική ιστοσελίδα "kicker" για τον αγώνα στο "Βέλτινς Αρίνα", ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στους Πειραιώτες.

Η συνέντευξη του Μάρκο Πάντελιτς

Για τα χρόνια που έπαιζε στη Γερμανία: «Είχα μια μεγάλη και επιτυχημένη πορεία στην Μπουντεσλίγκα με τη Χέρτα. Τώρα, όμως, είμαι στον Ολυμπιακό και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο εδώ στην ομάδα μου».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει «καπαρώσει» τη θέση του Europa League και την Τετάρτη δεν θα έχει τόσο άγχος: «Είναι σημαντικό αυτό για κάθε ομάδα. Μπορούμε να παίξουμε χωρίς πίεση. Αλλά η Σάλκε δεν είναι σε πολύ καλύτερη θέση από εμάς. Είναι στην πρώτη θέση, αλλά στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος δεν είχε ρυθμό».

Για το παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη με τη Σάλκε: «Το ματς είναι ανοιχτό και θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με ισοπαλία, όμως, πάλι θα είναι ανοιχτά τα πάντα την τελευταία αγωνιστική».

Για το ότι δεν έχει πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα: «Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε τον Βαλβέρδε προπονητή και αντιπροσώπευε μια διαφορετική φιλοσοφία παιχνιδιού. Η σχέση μου, είναι πολύ καλή μαζί του. Πάντα όποτε με χρειαζόταν ήμουν εκεί. Στο παρελθόν είχα 18 συμμετοχές και σκόραρα 16 γκολ. Μετά είχα τραυματισμό μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για το Λεονάρντο Ζαρντίμ και το σύστημα που προτιμάει: «Κάθε προπονητής έχει τις δικές του ιδέες. Όλοι μαζί πρέπει να τα δώσουμε όλα για το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Είμαι εδώ και πάντα πρόθυμος να κάνω ό,τι μπορώ».

Για την συμπάθεια που έχει από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Έχω καλή επαφή με τους οπαδούς. Μπορεί τα ΜΜΕ να γράφουν ό,τι θέλουν, αλλά ο κόσμος είναι αυτός που ξέρει και έχει τη σωστή άποψη. Κανείς δεν μπορεί να ξεγελάσει τους οπαδούς που βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα. Είναι μια μεγάλη αγάπη που έχω για τον κόσμο και μας συνδέει και ο Ερυθρός Αστέρας που είναι η πρώτη μου μεγάλη αγάπη. Και οι δύο λαοί είναι από τους πιο πιστούς στην Ευρώπη».

Για το αν έχει επαφές με τη Γερμανία και τη Χέρτα: «Είμαι σε επαφή με το Βερολίνο. Φυσικά παρακολουθώ την εξέλιξη της Χέρτα και είμαι χαρούμενος για την πορεία της. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα».

Για το αν θα επέστρεφε στη Χέρτα: «Δεν το έχω σκεφτεί αυτό. Τώρα είμαι στον Ολυμπιακό. Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε τα 40. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα τα καταφέρουμε. Θα μιλήσω με τον σύλλογο για το αν θα ανανεώσω και θα μιλήσω για τις προσφορές που α έχω και θα δούμε».

Για το «κεφάλαιο» Εθνική Σερβίας: «Τώρα ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς χτίζει μια ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές. Οποτε με χρειαστούν θα είμαι εκεί».

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: «Κρατάω έξω από το ποδόσφαιρο τα πολιτικά. Αλλά μόνο ένα πράγμα μπορώ να πω. Η Ελλάδα είναι μια μεγάλη χώρα και οι άνθρωπο εδώ είναι καλοί και εγκάρδιοι».

News 24/7

24MEDIA NETWORK