Ο Ολυμπιακός προσωρινά αποδεκτός στο Champions League

Η θέση του Ολυμπιακού στο Champions League δεν κινδυνεύει στην παρούσα φάση. Επιβεβαιώθηκε από επίσημες πηγές την Τρίτη.

Ο Ολυμπιακός προσωρινά αποδεκτός στο Champions League

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο, με δηλώσεις του στους συντάκτες, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Δεν απέκλεισε πάντως την περίπτωση η κατάσταση να διαφοροποιηθεί στο μέλλον ανάλογα με την πορεία των ερευνών στην Ελλάδα.

" Τα πειθαρχικά όργανα της UEFA έχουν προσωρινά επιτρέψει τη συμμετοχή του Ολυμπιακού", ανέφερε ο γεν.γραμματέας της UEFA και συμπλήρωσε: " Υπάρχουν έρευνες στην Ελλάδα και η κατάσταση ενδέχεται ν' αλλάξει. Απ' όσο γνωρίζουμε, αυτού του τύπου η έρευνα μπορεί να διαρκέσει πολύ, χρειαζόμαστε κάποιες ξεκάθαρες αποδείξεις".

" Θεωρώ ότι οι επιτροπές μας έχουν δείξει ότι είναι άτεγκτες όταν πρόκειται για στημένα παιχνίδια. Αν υπάρχει οποιαδήποτε απόδειξη, θα τη λάβουν υπ' όψιν. Υπάρχει ένας ξεκάθαρος κανονισμός επίσης που αποκλείει μια ομάδα που εμπλέκεται σε στημένα", κατέληξε ο εκ των δεξιών του Μισέλ Πλατινί.

Τις δηλώσεις του Τζιάνι Ινφαντίνο αναδημοσιεύει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters με τον τίτλο "ασφαλής προς το παρόν η θέση του Ολυμπιακού στο Champions League".

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται η δικαστική εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι περιοριστικοί όροι που του έχουν επιβληθεί από ανακριτή-εισαγγελέα για τη φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναφορά γίνεται επίσης στους Γιώργο Σαρρή και Θοδωρή Κουρίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK