Ρομπέρτο: "Δεν ήταν εκδίκηση, ήταν δώρο"

Ο Ρομπέρτο τόνισε πως η σπουδαία του εμφάνιση δεν ήταν εκδίκηση απέναντι στην Μπενφίκα, αλλά δώρο στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ρομπέρτο: "Δεν ήταν εκδίκηση, ήταν δώρο"
INTIME SPORTS

"Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Σε μία βραδιά μπορείς να κάνεις λάθη, στην άλλη να τα πας καλά, ο Τύπος μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, αλλά εμείς ως επαγγελματίες δεν θα πρέπει να μας αγγίζουν αυτά. Σήμερα δεν ήταν μία εκδίκηση, ήταν ένα δώρο για όλη την ομάδα. Εγώ προσπαθώ πάντα να κάνω καλά τη δουλειά μου".

Για τα συνθήματα που φώναζαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού για τον ίδιο: "Κατάλαβα πως έλεγαν κάτι για εμένα όταν φώναζαν το όνομα μου. Το μεγαλύτερο δώρο για έναν ποδοσφαιριστή είναι η αναγνώριση του κόσμου για την προσπάθεια του. Ηταν ένα μεγάλο βραβείο και δώρο αυτό που φώναζαν οι φίλαθλοι μας".

Αν θα μείνει στον Ολυμπιακό: "Δεν ξέρω, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί. Το έχω πει πολλές φορές πως αυτή την στιγμή δεν θέλω να το σκέφτομαι. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος, να συνεχίσω να δουλεύω πολύ και να βελτιώνομαι και στο τέλος της χρονιάς αν η ομάδα συνεχίσει να είναι στο ίδιο επίπεδο και εγώ συνεχίσω να αποδίδω στο ίδιο επίπεδο, τότε θα είναι η στιγμή για να μιλήσουμε γι αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK