Ρομπέρτο: "Σημαντικός ο βαθμός"

Ο Ρομπέρτο στάθηκε στη σημασία του βαθμού στην έδρα της Μπενφίκα και δήλωσε συνηθισμένος στις αποδοκιμασίες.

Ρομπέρτο: "Σημαντικός ο βαθμός"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τερματοφύλακα μετά το τέλος του αγώνα Μπενφίκα - Ολυμπιακός 1-1:

" Γιατί να είχα νευρικότητα; Πέρασε πολύς καιρός που ήμουν εδώ. Δεν υπήρχε λόγος να έχω άγχος. Πάντα νιώθω καλά όταν πηγαίνω σε γήπεδα όπου έπαιζα. Μου άρεσε που είδα παλιούς φίλους. Το 'Ντα Λουζ' είναι ένα εκπληκτικό γήπεδο με καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Ως τερματοφύλακας είμαι συνηθισμένος στις αποδοκιμασίες. Μπορεί να με αποδοκιμάζουν σε πολλά παιχνίδια. Δεν διέφερε σε κάτι το σημερινό. Δεν επηρεάστηκα από αυτές και απ' ό,τι μπορεί να ακούστηκε από την εξέδρα. Για μένα σίγουρα ήταν περισσότερο από ένα ματς.

Ήταν κάτι το ιδιαίτερο γιατί υπερασπιζόμουν κάποτε την εστία της Μπενφίκα. Όταν μπήκα στο γήπεδο ένιωσα πως είχα έναν αγώνα να δώσω και να παίξω καλά. Είναι λογικό να έχεις συναισθήματα για μία ομάδα που έχεις αγωνιστεί όμως όταν έχεις ματς τα ξεχνάς όλα.

Για τις διαμαρτυρίες μας στο γκολ; Νιώσαμε πως δεν ήταν μία σωστή απόφαση. Τίποτε παραπάνω. Όμως το να πάρει κανείς έναν πόντο εδώ είναι πολύ σημαντικό. Εμείς δεν έχουμε δουλέψει για να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες. Δεν ήταν και το καλύτερό μας να έχουμε παιχνίδι σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

Για τον κόσμο ίσως και να είναι χειρότερα γιατί ήθελε να δει ενδεχομένως καλύτερη μπάλα. Εύχομαι στον κόουτς Ζόρζε Ζεσούς τα καλύτερα. Ξέρω πως μίλησε πολύ καλά για μένα. Διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με όλους. Εύχομαι γενικά στην Μπενφίκα ό,τι καλύτερο για την φετινή αγωνιστική περίοδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK