Σαβιόλα: "Κατόρθωμα όλης της ομάδας"

Στη συνεισφορά όλων των ποδοσφαιριστών στάθηκε ο Χαβιέρ Σαβιόλα, μιλώντας για το μεγάλο διπλό στις Βρυξέλλες.

Σαβιόλα: "Κατόρθωμα όλης της ομάδας"

Ο Αργεντίνος φορ ανέφερε χαρακτηριστικά: " Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι ευτυχισμένη και ο κόσμος ζει μια τέτοια στιγμή. Ευχαριστούμε για τη στήριξη, δεν σταμάτησαν να μας υποστηρίζουν και σε αυτούς τους θα πρέπει να αφιερώσουμε τη νίκη. Είμαι χαρούμενος και για την ασίστ. Τώρα ήμουν εγώ, την προηγούμενη φορά κάποιος άλλος. Δεν έχει σημασία γιατί η νίκη είναι του συνόλου, κατόρθωμα όλης της ομάδας. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, απλώς εμείς κάναμε τη δουλειά μας σωστά και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες τις στιγμές που έπρεπε. Είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια και τη μάχη της πρόκρισης".

Ο φύλακας άγγελος Ρομπέρτο τόνισε: " Είμαι πάρα πού χαρούμενος κυρίως για τη νίκη της ομάδας μου. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου, ήμουν σε καλή μέρα, αλλά σημασία έχει να νικάει ο Ολυμπιακός και από τη στιγμή που νικήσαμε είναι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς. Δεν το ήξερα ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του Ολυμπιακού στο Champions League, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που το μαθαίνω.

Στο Champions League δεν παίζει ρόλο μόνο η νίκη, αλλά και τα γκολ, το σκορ, οπότε το 3-0 είναι θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στη συνέχεια. Είναι ένα ματς που θα το θυμόμαστε και θα μας βοηθήσει ενόψει του επόμενου αγώνα στην Λισαβόνα κόντρα στην Μπενφίκα. Κάναμε αρκετά πράγματα σωστά σε αυτό το ματς και θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε ξανά ενόψει της συνέχειας".

Ο Γκαετάν Μπονγκ ανέφερε από την πλευρά του: " Κάναμε αυτό που έπρεπε ως ομάδα. Μπορεί να μην παίξαμε τόσο εντυπωσιακά, πήραμε όμως το αποτέλεσμα. Αυτό μετράει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι οδηγός για τα παιχνίδια που έρχονται. Πάμε στη Λισαβόνα για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK