Τα γκολ του αγώνα Άρσεναλ-Ολυμπιακός

Δείτε σε videos τα γκολ της αναμέτρησης του "Έμιρεϊτς" μεταξύ της Άρσεναλ και του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Champions League.

Τα γκολ του αγώνα Άρσεναλ-Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Φορτούνη από δεξιά, ο Φελίπε Πάρντο σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Άλεξ-Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν και κατέληξε στα δίχτυα του Ντάβιντ Οσπίνα.

Δείτε το γκολ του Πάρντο:

Η χαρά των πρωταθλητών Ελλάδας δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 35ο λεπτό ο Αλέξις Σάντσες έδωσε στον καλυπτόμενο Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος σούταρε, ο Ρομπέρτο δεν αντέδρασε σωστά και η Άρσεναλ ισοφάρισε.

Δείτε το γκολ του Γουόλκοτ:

Αν η αντίδραση του Ρομπέρτο δεν ήταν σωστή, τότε εκείνη του Οσπίνα στο 40ό λεπτό ήταν τραγική. Ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ ξεγελάστηκε από την πορεία της μπάλας, η οποία έσκασε μέσα από τη γραμμή σύμφωνα με το βοηθό και ο Ολυμπιακός ανέκτησε άμεσα το προβάδισμα.

Δείτε το γκολ του Φορτούνη:

Τα γκολ του αγώνα Άρσεναλ-Ολυμπιακός

Η στιγμή που ο Ολυμπιακός ανέκτησε το προβάδισμα

Έπειτα από σέντρα του Γουόλκοτ στην καρδιά της "ερυθρόλευκης" άμυνας, ο Αλέξις Σάντσες εκμεταλλεύθηκε το κενό και ισοφάρισε με κεφαλιά στο 65ο λεπτό.

Δείτε το γκολ του Σάντσες:

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν και πάλι άμεση. Δύο λεπτά αργότερα, ο Εστέμπαν Καμπιάσο "έσκαψε" δεξιά για τον Πάρντο, εκείνος γύρισε στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας και ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον ξανάβαλε τους "ερυθρόλευκους" σε θέση οδηγού.

Δείτε το γκολ του Φινμπόγκασον:

Διαβάστε ακόμη:

Διονύσης Βερβελές: Το μεγαλύτερο "διπλό" του Ολυμπιακού!

Νίκος Γιαννόπουλος: Οι αριθμοί δεν λαθεύουν, ο Ολυμπιακός νίκησε στα ίσια!

Τα καλύτερα tweets για το Άρσεναλ-Ολυμπιακός

Το σποτ του Αρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3 από το Sport24radio

Σίλβα: "Αξίζαμε τη νίκη γιατί δουλέψαμε πολύ"

Οι αποκρούσεις του Ολυμπιακού πάνω στη γραμμή

Ο ξένος Τύπος για το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK