Η αποστολή για τη Σταντάρ Λιέγης, πρόβλημα με Λαγό

Ο Ουασίμ Μπούι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης, ενώ ο Τάσος Λαγός αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση.

Η αποστολή για τη Σταντάρ Λιέγης, πρόβλημα με Λαγό

Στην προπόνηση της Δευτέρας, την τελευταία πριν τη ρεβάνς του "Απόστολος Νικολαΐδης", ο Τάσος Λαγός αποχώρησε από την προπόνηση με διάταση στον πλάγιο κοιλιακό και η κατάσταση του θα αξιολογηθεί πάλι την Τρίτη.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος θα υποβληθεί σε θεραπεία και εφόσον απαιτηθεί, θα κάνει ένεση για να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου. Πάντως, είναι στην αποστολή και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί λίγη ώρα πριν το ματς.

Στο μεταξύ, ο Ουασίμ Μπούι συμπεριλήφθηκε στην 21μελή αποστολή του Παναθηναϊκού και συγκεντρώνει πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην 18άδα, ειδικά εάν ο Λαγός δεν τα καταφέρει.

Εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Μπούρμπος και ο Ρισβάνης, ο οποίος στην παρούσα φάση φαίνεται πως βρίσκεται χαμηλά στην αξιολόγηση του προπονητικού επιτελείου.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπούι.

Διαβάστε ακόμη:

Αναστασίου: "Πονηρό το 0-0"

Λουζόν: "Εχουμε εναλλακτικές, θα βρούμε τις λύσεις"

Τα χρήματα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός από την Ευρώπη

Η καταπράσινη "Λεωφόρος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK