Σίλντενφελντ: "Εμείς θα προκριθούμε"

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το παιχνίδι της Τρίτης (5/8) κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο. "Εμείς την πρόκριση" το μήνυμα του Κροάτη αμυντικού.

Σίλντενφελντ: "Εμείς θα προκριθούμε"

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Realnews" υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης. Τι είπε για το πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο,τον κόσμο του "τριφυλλιού" που θα δώσει το παρόν στη Λεωφόρο αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

αν ήταν χαμένη ευκαιρία ή δίκαιο το αποτέλεσμα στη Λιέγη: " Επειδή παίξαμε τόσο μεθοδικά και αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο, μοιάζει περισσότερο με χαμένη ευκαιρία. Στο πρώτο μέρος όμως, μπορούσε να προηγηθεί η Σταντάρ. Είναι μια καλή ομάδα, με γρήγορους επιθετικούς, μια ομάδα που μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή αν κάνεις το λάθος. Είχαμε χάσει τέσσερις ευκαιρίες και στο 91’ λίγο έλειψε να δεχθούμε γκολ. Η ρεβάνς είναι θέμα συγκέντρωσης και πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας" .

για τη χαμένη του ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι: " Μακάρι να είχε μπει εκείνο το σουτ που χτύπησε η μπάλα στο δοκάρι, διότι όλα θα ήταν καλύτερα τώρα. Ακόμα και με το 0-0 έχουμε το πάνω χέρι, ένα μικρό προβάδισμα".

για τη ρεβάνς: " Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προστατέψουμε την άμυνά μας, αυτό είναι και δική μου δουλειά. Μια στιγμή, μια φάση, ένα λάθος μπορεί να τα καταστρέψει όλα. Αλλά θεωρώ ότι θα προκριθούμε εμείς, γιατί μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν ήταν αυτό που είδατε το μάξιμουμ του Παναθηναϊκού" .

αν το πλεονέκτημα έδρας είναι θεωρητικό ή πραγματικό: " Έχω αγωνιστεί σε αρκετές χώρες, σε δεκάδες γήπεδα. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Ελλάδα και στην Τουρκία δεν υπάρχει πουθενά. Δίνει μεγάλη ώθηση η εξέδρα. Και επειδή η Σταντάρ δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιες συνθήκες, ελπίζω ότι μπορεί να επηρεαστεί. Εμείς οι παίκτες δεν χρειαζόμαστε κίνητρα, αλλά στη δύσκολη στιγμή, όπως συνέβη πολλές φορές πέρυσι, χρειαζόμαστε την στήριξη των οπαδών μας" .

για το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε ομίλους Champions League: " Πάντα βάζεις στόχους και βρίσκεις κίνητρα στο ποδόσφαιρο. Και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε, είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για μας τους παλαιότερους και για όλα τα νέα παιδιά που βοήθησαν πέρυσι. Είναι ο μεγάλος μας στόχος" .

για την αρνητική παράδοση του Παναθηναϊκού μετά από εκτός έδρας ισοπαλία στην Ευρώπη: " Εγώ πάντως, με την Στουρμ Γκρατς και την Ντιναμό Μόσχας, όσες φορές έπαιξα σε αυτό τον γύρο, προκρίθηκα. Θα την αλλάξουμε την ιστορία" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK