Μπλαν: "Ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να κερδίσει"

Ο Λοράν Μπλαν μίλησε με θερμά λόγια για τον ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος της αναμέτρησης το βράδυ της Τρίτης και υποστήριξε πως ο πρωταθλητής Κύπρου θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη κόντρα στην Παρί.

Μπλαν: "Ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να κερδίσει"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτές οι νίκες είναι απόλαυση. Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο όμως η ομάδα μου δεν τα παράτησε και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να κερδίσει, όπως κι εμείς, στο τέλος τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

Η ομάδα μου ήταν αισιόδοξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ οργανωμένη ομάδα και επικίνδυνη επιθετικά. Είναι στην κρίση σας αν την αξίζαμε την νίκη ή όχι όμως αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι η νίκη».

Για τον Καβάνι: «Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε ατομικά για τον κάθε παίκτη. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν αλλά και την ομάδα. Ο Καβάνι είναι ένας παίκτης που είχε έλλειψη αυτοπεποίθησης τον τελευταίο καιρό και αυτό το γκολ θα τον βοηθήσει στην συνέχεια».

Για το αν πέρασε εφιαλτικές στιγμές: « Βρίσκω τραβηγμένο το εφιαλτικές στιγμές. Πέρσι η ομάδα ήταν καλύτερη σε σχέση με φέτος. Έπαιξε ρόλο το Παγκόσμιο, η απουσία του Ιμπραίμοβιτς. Είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και βρήκαμε τις δικές μας ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι».

Για την διαφορά στο ματς της Παρί συγκριτικά με αυτό κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Άγιαξ: «Ήταν δύσκολο το ματς με Μπαρτσελόνα όπως και απόψε. Δεν μπορούν να συγκριθούν τα δύο παιχνίδια, έχουν πολύ διαφορετική φιλοσοφία. Ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να παίξει κλειστά και με αντεπιθέσεις. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα και πολύ οργανωμένη. Αν δεν σκοράρεις γρήγορα σε τέτοια ματς θα τα βρεις σκούρα όπως έγινε κι απόψε».

Για την συνέχεια: «Ξέρουμε ότι δεν κάναμε ένα μεγάλο ματς όμως ξέρουμε τι θα κρατήσουμε και είναι οι τρεις βαθμοί. Απόψε αγωνιστήκαμε με παίκτες που δεν ήταν 100% . Δεν είμαστε στο τοπ επίπεδο μας όμως τέτοιες νίκες θα μας κάνουν καλό για την συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη:

Λύγισε στο 87' ο ΑΠΟΕΛ, εύκολα η Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK