Θα είναι εδώ: κι ας λείπει ο Μήτρογλου

Εκπρόσωποι της Ίντερ και της Βόλφσμπουργκ θα βρεθούν απόψε στις εξέδρες του γηπέδου «Καραϊσκάκης» για τους Κώστα Μανωλά και Ανδρέα Σάμαρη αντίστοιχα, ενώ στο στόχαστρό τους είναι και παίκτες της Άντερλεχτ.

Θα είναι εδώ: κι ας λείπει ο Μήτρογλου
manolas.jpg INTIME SPORTS

Εκτός από την παρουσία μελών των δύο συλλόγων, το «παρών» θα δώσουν και ξένοι ατζέντηδες ή συνεργάτες τους. Όπως ο Κριστόφ Ενροτό (εκπρόσωπος του Κέβιν Μιραλάς και του Ζιγκί Μπαντιμπανγκά), ο Μαριάνο Αγκιλάρ (μάνατζερ του Μίτσελ), αλλά και δύο συνεργάτες του μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες -εκπροσωπεί τον Ρομπέρτο και κατέχει επίσης το 25% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου μέσου Πελέ του Εργοτέλη.

Στο προσκήνιο ο Ρομπέρτο...

Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν την παραμονή του Ρομπέρτο στην ομάδα και την επόμενη περίοδο και πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να συζητήσουν τις προσεχείς εβδομάδες με τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Ισπανού τερματοφύλακα. Αρχικά, θα έχουν συζήτηση με τους συνεργάτες του Μέντες, προκειμένου να δουν πως θα κινηθούν.

Κατά τα άλλα, οι Ντομίνγκεζ, Μανωλάς και Βάις έχουν από δύο κίτρινες κάρτες και αν δεχτούν άλλη μία απόψε στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ θα χάσουν τον πρώτο αγώνα της επόμενης φάσης, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός εξασφαλίσει την πρόκριση.

Μίτσελ: Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Σαβιόλα

"Πιστεύουμε πως όλοι οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα λάμψουν σαν αστέρια. Αυτό που θέλουμε όμως είναι να λάμψει συνολικά ο Ολυμπιακός. Επίσης δεν ξέρω αν θα παίξει ο Σαβιόλα (σ.σ. αστειευόμενος μετά από σχετική ερώτηση). Νομίζω δεν σας έχω αποκαλύψει κάτι τέτοιο".

Μπλαν: Πρόκληση η νίκη!

"Υπάρχουν παίκτες που θα βρουν κάποιον χρόνο συμμετοχής, είναι καλό γι' αυτούς. Καμία ομάδα δεν έχει νικήσει εκεί. Αυτό είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας. Είναι σπάνιο να παίζεις τέτοιου είδους παιχνίδι χωρίς πίεση για τη νίκη, επειδή έχουμε ήδη προκριθεί ως πρώτοι στον όμιλο.

Για τους νεαρούς είναι φοβερό που θα παίξουν σε έναν αγώνα όπως αυτός και στο συγκεκριμένο απίστευτο γήπεδο χωρίς να έχουν πίεση. Ωστόσο, δε θα έχουμε μόνο νεαρούς. Ωστόσο, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, έχουμε έρθει εδώ για να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Διαβάστε ακόμη:

Χολέμπας: "Το γήπεδο θα καίγεται"

"Κλειδώνει" την 12η θέση

H αποστολή για την Άντερλεχτ

News 24/7

24MEDIA NETWORK