Ιταλία-Κροατία 1-1

Ο Μάντζουκιτς απάντησε στο στημένο του Πίρλο και η Κροατία πήρε τον βαθμό στο ματς με την Ιταλία (1-1) για τη δεύτερη αγωνιστική του Γ' ομίλου του Euro. Χωρίς νίκη παρέμεινε η ομάδα του Πραντέλι, στους 4 βαθμούς έφτασε αυτή του Μπίλιτς.

Ιταλία-Κροατία 1-1

Εικόνα αγώνα:

Συνταγή που κερδίζει, δεν αλλάζει. Μπορεί η Ιταλία να μην κέρδισε την Ισπανία, αλλά βάσει των όσων περιμέναμε το Χ ήταν κάτι σαν νίκη. Ετσι, οι Ιταλοί μπήκαν με την ίδια ενδεκάδα στο ματς με τους Κροάτες. Και με τον Μπαλοτέλι μέσα, ο οποίος έχασε την πρώτη καλή φάση στο ματς.

Ενα ματς που είχε ρυθμό και ευκαιρίες. Κυρίως από την Ιταλία που είχε 11 τελικές εναντίον 3 των Κροατών. Είχε και γκολ. Από την ομάδα του Πραντέλι και συγκεκριμένα από τον Πίρλο. Μη ρωτήσετε πως. Εκτέλεση φάουλ στο 39' και ο Πλετίκοσα μάζεψε για πρώτη φορά τη μπάλα από τα δίχτυα του.

Η ίδια ένταση συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Ανοιχτό ματς, με τη μπάλα πάνω-κάτω και τους Κροάτες να ψάχνουν τον κενό χώρο για να απειλήσουν, το οποίο έκαναν κυρίως με σουτ. Και φωτοβολίδα είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο από τους -ποιους άλλους;- Κροάτες, ευτυχώς όμως χωρίς παρατράγουδα.

Με την πάροδο του χρόνου η Κροατία ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1, πίεσε τους Ιταλούς και έβγαζε την εντύπωση ότι θα φτάσει στο γκολ. Και το έκανε με τον Μάντζουκιτς στο 72ο λεπτό, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Η κίνηση του Πραντέλι να βάλει τον Ντι Νατάλε στη θέση του Μπαλοτέλι (ο οποίος αποδοκιμάστηκε) δεν είχε το ίδιο αποτέλεσμα με το ματς κόντρα στους Ισπανούς. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, οι οποίες εντάθηκαν στα τελευταία λεπτά. το 1-1 δεν άλλαξε.

Κλειδί αγώνα:

Ο Μπίλιτς άλλαξε το σύστημα των Κροατών και ουσιαστικά "κλείδωσε" τους Ιταλούς.

ΜVP:

0 Μάντζουκιτς σκόραρε για δεύτερο σερί ματς και χάρισε το βαθμό στους Κροάτες.

Αδύναμος κρίκος:

Την ίδια κουβέντα που έχουν οι Ελληνες για τον Γιώργο Σαμαρά, θα την έχουν και οι Ιταλοί με τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Ιταλία-Κροατία 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK