Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Πορτογαλία 0-0

Η Πορτογαλία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τη Βοσνία στη Σένιτσα. Θα μπορούσε όμως στο τέλος να βρει το μπελά της, οπότε το 0-0 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα μάλλον αφήνει αμφότερους ευχαριστημένους.

Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Πορτογαλία 0-0

Οι Ίβηρες ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, με στόχο να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα που είχε η ελλιπής άμυνα των γηπεδούχων. Στο 10' ο Πόστιγκα λίγο έλειψε να σκοράρει και 5' μετά ήταν η σειρά του Ρονάλντο να μην βρει στόχο.

Η αντίδραση της Βοσνίας ήταν αναιμική, αφού ο Πέπε είχε κλείσει καλά τον Τζέκο και η επίθεση των γηπεδούχων έδειξε να μην βρίσκει τα πατήματά της. Ένα σουτ του Λούλιτς στο 35' δεν πρόσθεσε κάτι στον αγώνα.

Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες στην επανάληψη άνηκαν στους δύο αστέρες των ομάδων. Στο 50' ο Ρονάλντο δεν βρήκε δίχτυα από καλή θέση, ενώ στο 72' ο Τζέκο απείλησε με μακρινό σουτ. Η είσοδος του Ιμπίσεβιτς αναστάτωσε την άμυνα της Πορτογαλίας, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε.

Πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη Λισαβόνα, το βράδυ της Τρίτης.

Βοσνία/Ερζεγοβίνη: Μπέγκοβιτς, Λούλιτς, Γιάχιτς, Σπάχιτς, Σαλίχοβιτς (69' Ιμπίσεβιτς), Ράχιμιτς, Μεντούνιανιν (68' Μάλετιτς), Πιάνιτς, Μισίμοβιτς ((86' Ίμπρισιτς), Τζέκο, Ζαχίροβιτς

Πορτογαλία: Ρούι Πατρίτσιο, Περέιρα, Πέπε, Άλβες, Κοεντράο, Βελόσο, Μουτίνιο, Μεϊρέλες (82' Μίκαελ), Ρονάλντο, Πόστιγκα (65' Αλμέιδα), Νάνι

News 24/7

24MEDIA NETWORK