Θα γινόταν μακελειό στο Γερμανία-Ολλανδία!

Το φιλικό της Γερμανίας με την Ολλανδία ματαιώθηκε λόγω απειλής για επίθεση στο γήπεδο του Ανόβερου, ενώ υπήρξαν και συλλήψεις υπόπτων.

Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Γερμανίας και της Ολλανδίας ματαιώθηκε, καθώς 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα βρέθηκε ύποπτη βαλίτσα στο γήπεδο του Ανόβερου.

Η Γερμανική Αστυνομία έκλεισε όλες τις θύρες και πραγματοποίησε μεγάλη έρευνα, στη συνέχεια ζητήθηκε η εκκένωση του γηπέδου, προτού ανακοινωθεί η οριστική ματαίωσή του. Εκτός από την "HDI Arena", η Αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση της "TUI Arena", στην οποία λάμβανε χώρα μία συναυλία. Αξίζει να σημειωθεί πως την αναμέτρηση επρόκειτο να παρακολουθήσει η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, καθώς κι η υπόλοιπη κυβέρνηση.

"Η ασφάλεια έχει πάντα προτεραιότητα. Είναι ένας φόβος που έχει πάντα κανείς. Εμπιστεύομαι την αστυνομία ότι έλαβε εδώ την σωστή απόφαση. Όταν υπάρχει μια κατάσταση κινδύνου, πρέπει να γίνονται τέτοια βήματα", δήλωσε ο Δήμαρχος της πόλης Στέφαν Σόστοκ, αναφερόμενος στα δύο περιστατικά.

Όλα αυτά, τέσσερις ημέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι. Να θυμίσουμε πως ο αγώνας μεταξύ του Βελγίου και της Ισπανίας ματαιώθηκε εχθές το βράδυ, λόγω φόβων νέου τρομοκρατικού χτυπήματος.

Κινητή βόμβα!

Σύμφωνα με γερμανικά Μέσα, η αστυνομία ανακάλυψε λίγο αργότερα φορτηγό που είχε διακριτικά ασθενοφώρου, το οποίο είχε εκρητικό μηχανισμό! "Είχαμε συγκεκριμένες ενδείξεις ότι κάποιος μέσα στο στάδιο είχε σκοπό να ενεργοποιήσει εκρηκτικό μηχανισμό", δήλωσε ο επικεφαλής της Αστυνομίας της πόλης Φόλκερ Κλούβε και μίλησε για "συγκεκριμένη κατάσταση κινδύνου για όλο το Ανόβερο".

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να δώσει ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας Ντε Μεζιέρ, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει σε λίγη ώρα. Ο κ. Ντε Μεζιέρ είχε ήδη φθάσει στην πόλη προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με την Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ και άλλα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Δείτε το VIDEO:

Δείτε τις PHOTOS:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στις Βρυξέλλες ο Νο 1 καταζητούμενος τρομοκράτης

Ματαιώθηκε το Βέλγιο-Ισπανία υπό το φόβο νέας τρομοκρατικής επίθεσης

Με Μέρκελ το Γερμανία - Ολλανδία