Σκόραραν Φινμπόγκασον και Μακ, νίκες για Ισπανία και Γαλλία

Άλφρεντ Φινμπόγκασον και Ρόμπερτ Μακ βρήκαν δίχτυα στα φιλικά των εθνικών ομάδων τους με Πολωνία και Ελβετία αντίστοιχα. Φιλικές νίκες για Γαλλία και Ισπανία.

Σκόραραν Φινμπόγκασον και Μακ, νίκες για Ισπανία και Γαλλία

Ισπανία και Γαλλία ήταν οι δύο νικήτριες στα δυνατά φιλικά με Αγγλία και Γερμανία αντίστοιχα, ενώ βρήκαν δίχτυα και οι... δικοί μας Άλφρεντ Φινμπόγκασον και Ρόμπερτ Μακ.

Γαλλία - Γερμανία 2-0

Με γκολ των Ζιρού και Ζινιάκ, η Γαλλία επικράτησε της Γερμανίας με 2-0 στο "Σταντ Ντε Φρανς", όπου ακούστηκαν πεντακάθαρα οι εκρήξεις του βομβιστικού χτυπήματος στο Παρίσι. Οι γηπεδούχοι, που είχαν σε πολύ καλή ημέρα και τον Μαρσιάλ, ο οποίος δημιούργησε το πρώτο γκολ του Ζιρού, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στα "πάντσερ" και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ζιρου. Οι Γερμανοί ισορρόπησαν το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, ωστόσο ο Ζινιάκ με γκολ στο 86' ήρθε να "σφραγίσει" τη νίκη για τους "τρικολόρ".

Ισπανία - Αγγλία 2-0

Τέλος στο αήττητο σερί της Αγγλίας έδωσε η Ισπανία. Οι Ίβηρες επικράτησαν της ομάδας του Ρόι Χόντσον με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση το βράδυ της Παρασκευής (13/11). Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε με γκολάρα στο 72 ο Γκασπάρ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με ένα επίσης πολύ όμορφο γκολ ο Καθόρλα στο 84'. Η απάντηση των Βρετανών ήταν μόνο ένα δοκάρι με τον Ρούνεϊ, με αποτέλεσμα να υποστούν την πρώτη τους ήττα μετά από το... Μουντιάλ!

Σκόραραν Φινμπόγκασον και Μακ

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις το Βέλγιο έκανε την ανατροπή κόντρα στην Ιταλία, επικρατώντας με 3-1 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ οι... δικοί μας Άλφρεντ Φινμπόγκασον και Ρόμπερτ Μακ βρήκαν δίχτυα στα ματς της Ισλανδίας και της Σλοβακίας με Πολωνία και Ελβετία αντίστοιχα.

Το γκολ του Φινμπόγκασον

Το γκολ του Μακ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα διεθνή φιλικά

Κόσοβο - Αλβανία 2-2

Κατάρ - Τουρκία 1-2

Λουξεμβούργο - Ελλάδα 1-0

Τσεχία - Σερβία 4-1

Βέλγιο - Ιταλία 3-1

Β. Ιρλανδία - Λετονία 1-0

Ισπανία - Αγγλία 2-0

Ουαλία - Ολλανδία 2-3

Πολωνία - Ισλανδία 4-2

Σλοβακία - Ελβετία 3-2

Γαλλία - Γερμανία 2-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πανικός και στο "Σταντ ντε Φρανς": Εκρήξεις έξω από το γήπεδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK