Η ανθοδέσμη των διεθνών στον Σωτήρη Νίνη

Η ανθοδέσμη των διεθνών στον Σωτήρη Νίνη και οι ευχές του Σοφοκλή Πιλάβιου για ταχεία ανάρρωση. Τι είπε ο Σάντος για το ματς με τη Λετονία. Μεταδίδει από τη Ρίγα ο Α.Σωτηρόπουλος (vids).

Η ανθοδέσμη των διεθνών στον Σωτήρη Νίνη

Λετονία: Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος

Το καλό κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι δεδομένα εξαιρετικό και ήρθε να επιβεβαιωθεί (ξανά) από την κίνηση των διεθνών να στείλουν ανθοδέσμη με κάρτα για ταχεία ανάρρωση στο μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού. Βλέπετε, στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει μία όαση και αυτή είναι η Εθνική ομάδα που δεν βλέπει χρώματα, δεν διακρίνει κόκκινο, πράσινο, κίτρινο.

Παράλληλα, με τον Σωτήρη Νίνη που βρίσκεται πλέον σε στάδιο αποθεραπείας μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με το Ισραήλ, επικοινώνησε τηλεφωνικά τόσο ο Σοφοκλής Πιλάβιος όσο και ο Τάκης Φύσσας. Αμφότεροι ευχήθηκαν στον διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος από τη σειρά του ζήτησε το διπλό στο ματς της Τρίτης κόντρα στη Λετονία. Πιλάβιος και Φύσσας μετέφεραν στον Νίνη τις ευχές όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ ο ποδοσφαιριστής τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που δείχνουν μετά τον τραυματισμό του που θα τον αφήσει περίπου 5 μήνες εκτός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK