H κριτική των Ελλήνων διεθνών

Η Εθνική ομάδα είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στη νίκη που ισοδυναμεί με μισή πρόκριση στο Euro 2012.

H κριτική των Ελλήνων διεθνών

Αναλυτικά η κριτική

Αλέξανδρος Τζόρβας

Δεν είχε πολλή δουλειά και τις φορές που χρειάστηκε η συνδρομή του την πρόσφερε με επιτυχία. Αχρείαστος ο τσαμπουκάς με τον Γέλαβιτς.

Βασίλης Τοροσίδης

Οσο αγωνίστηκε πρόσφερε ελάχιστα αφού η Εθνική εγκλωβίστηκε από τους Κροάτες στο πρώτο ημίχρονο. Είχε διάθεση για κούρσες αλλά ο τραυματισμός στα πλευρά τον ανάγκασε να αποσυρθεί πριν το ημίχρονο.

Γιάννης Ζαραδούκας

Προφανώς επηρεασμένος από τη μακρά αγωνιστική αποχή του. Επαιξε επιφυλακτικά,χωρίς μεγάλα ρίσκα και χωρίς πολλές προωθήσεις.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Εξαιρετικός. Δεν έχασε μονομαχία, άγγιξε το γκολ λίγο πριν σκοράρει ο Σαμαράς, ήταν ο κυματοθραύστης των περισσότερων επιθέσεων της Κροατίας.

Αβραάμ Παπαδόπουλος

Επίσης, πολύ καλός, σχεδόν χωρίς λάθος. Προφανώς έπαιξε και για να δείξει στον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι αξίζει μία θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Είχε και μία καλή κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο.

Κώστας Κατσουράνης

Στο πρώτο ημίχρονο η παρουσία του πέρασε απαρατήρητη. Στο δεύτερο, ιδιαίτερα μετά την αντικατάσταση του Τζιόλη, ανέβασε την απόδοσή του και αποτέλεσε το συνδετικό κρίκο της μεσαίας γραμμής με την επίθεση.

Αλέξανδρος Τζιόλης

Είχε μάλλον έναν άχαρο, ανασταλτικό ρόλο στον οποίο πάντως ανταποκρίθηκε με σχετική επιτυχία. Αυτό που του έλειψε ήταν η σωστή πάσα.

Γιώργος Καραγκούνης

Στην 111η συμμετοχή με τα γαλανόλευκα, μόχθησε πολύ, κέρδισε φάουλ ενώ από τα πόδια του άρχισε και η φάση του πρώτου γκολ. Εχει πολύ καλύτερα παιχνίδια αλλά η ψυχή του είναι κάτι που χρειάζεται πάντα.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συνήθισε πια στην άκομψη για τον ίδιο θέση του δεξιού χαφ στο 4-4-3. Επαιξε μια χαρά, προσέφερε αλληλοκάλυψη στο δεξιό μπακ ενώ πάτησε και περιοχή. Πάντως πλάγιος δεν θα γίνει ποτέ.

Γιώργος Σαμαράς

Μέχρι τη φάση του πρώτου γκολ ήταν μάλλον κακός. Το τέρμα που πέτυχε για το 1-0 απογείωσε και την ομάδα και τον ίδιο.

Φάνης Γκέκας

Απέδειξε ότι αδίκησε τον εαυτό του όσο διάστημα επέμενε στην αποχή του. Βρέθηκε μέσα στις φάσεις, κυνήγησε με πάθος το γκολ και εν τέλει το πέτυχε στο 79' για να διασφαλίσει τη νίκη της Εθνικής.

Οι αλλαγές

Λουκάς Βύντρα

Εκανε πολύ καλό ματς από τη στιγμή που αντικατέστησε τον Τοροσίδη. Πολλές κούρσες, καίριες επεμβάσεις στην άμυνα, ακόμα και καλές σέντρες.

Γιώργος Φωτάκης

Αυταπάρνηση δυνάμεις και αλληλοκάλυψη προσέφερε ο άσος του ΠΑΟΚ. Η παρουσία απελευθέρωσε τον Κατσουράνη.

Γρηγόρης Μάκος

Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK