Σάντος: "Νίκη με Ισραήλ και βλέπουμε"

Το παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2012 με το Ισραήλ πλησιάζει ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε πως μοναδικός στόχος της Εθνικής μας ομάδας είναι η νίκη. Ο Πορτογάλος μίλησε και για την κλήση μόνο ενός αριστερού μπακ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Σάντος: "Νίκη με Ισραήλ και βλέπουμε"

Ο προπονητής της Εθνικής μίλησε αρχικά για τον αποκλεισμό του Παναγιώτη Κονέ από την αποστολή: “Για να υπάρχει περισσότερη ισορροπία το ρόστερ. Μπορεί να παίξει δεξιά και ο Φωτάκης, ενώ στην επίθεση υπάρχουν ο Αθανασιάδης που επέστρεψε, ο Σαλπιγγίδης και ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος μπορείς να βοηθήσει έστω και ως αλλαγή, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Σαμαρά “.

Oι απουσίες στη μεσαία γραμμή προβληματίζουν τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος είπε: “ Έχουμε κάποια προβλήματα στο κέντρο. Ο Τζιόλης και ο Μόρας δεν έχουν ομάδες, ενώ και ο Τζαβέλλας προέρχεται από τραυματισμό”.

Για τον Πορτογάλο προέχει ο αγώνας με το Ισραήλ, ο οποίος προηγείται χρονικά αυτού με τη Λετονία. “Εκεί οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και πρέπει να πάμε και να παίξουμε έξυπνα. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα πάμε για τη νίκη και όχι για το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να αποφύγουμε τις βιαστικές κινήσεις κόντρα σε μια ομάδα που θα παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση”, τόνισε ο Σάντος για τον αγώνα στο Ισραήλ, ενώ όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την αναμέτρηση με τη Λετονία ήταν λακωνικός: “Μπροστά μας έχουμε μόνο το ματς με το Ισραήλ και όχι με τους Λετονούς”.

Τέλος, ο Σάντος αναφέρθηκε στην παρουσία του Νίκου Σπυρόπουλου ως μοναδικού αριστερού μπακ στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος: "Ο Σπυρόπουλος είναι πολύ καλός παίκτης και αν παίξει με την Εθνική θα αλλάξει η ψυχολογία του. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να παίξει εκεί και ο Τοροσίδης. Προτίμησα τον Μανιάτη, αντί του Ζαραδούκα που είναι αριστερό μπακ επειδή ο Μανιάτης έχει περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες".

Οι παίκτες, οι οποίοι κλήθηκαν από τον Φερνάντο Σάντος για τα εκτός έδρας ματς με Ισραήλ και Λετονία είναι οι εξής: Σηφάκης, Τζορβας, Τοροσίδης, Κυριακος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Νίνης, Φωτάκης, Φετφταζίδης, Πέτσος, Σαμαράς, Βύντρα, Μανιάτης, Παπασταθόπουλος, Μάκος, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Λυμπερόπουλος.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνα με το Ισραήλ θα διεξαχθεί στις 02/09 16:05 και αυτός με τη Λετονία στις 06/09 21:30.

News 24/7

24MEDIA NETWORK