Με τρεις επιθετικούς κόντρα στην Ελλάδα

Mε επιθετικές βλέψεις αντιμετωπίζει το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα ο Λουί Φερναντέζ. Ο Γάλλος προπονητής θέλει να χτυπήσει τον αγώνα και επικέντρωσε τις επιλογές του στην ενίσχυση της μεσαίας και της επιθετικής γραμμής του.

Με τρεις επιθετικούς κόντρα στην Ελλάδα

Ο Ιτάι Σέχτερ της Καϊζερσλάουτεν αναμένεται να βρεθεί στην επίθεση μαζί με Τόμας Χεμέντ της Μαγιόρκα και τον Ελιανίβ Μπάρντα της Γκενκ.

"Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε την Ελλάδα. Θα παίξουμε με πολλούς επιθετικούς. Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες που μας έβαλαν στο παιχνίδι της πρόκρισης. Είναι δύσκολο να σκοράρεις κόντρα στην Ελλάδα γιατί η άμυνά τους παίζει ως ένα. Είναι πολύ δυνατή ομάδα", δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμα ο Γιοσί Μπεναγιούν της Τσέλσι και ο Ταλ Μπεν Χαϊμ της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα.

Η αποστολή της εθνικής Ισραήλ:

Τερματοφύλακες: Αουάτ (Μαγιόρκα), Χέμοφ (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Αμυντικοί: Μπεν Χαϊμ (Πόρτσμουθ), Γκέρσον (Κόρτραϊκ), Ι. Κόεν (Μακάμπι Χάιφα), Ταβάτα (Μακάμπι Χάιφα), Σπούνγκιν (Ομόνοια), Κουτάμπα (Χάποελ Τελ Αβίβ), Μπεν-Χαρούς (Μακάμπι Νετάνια)

Μέσοι: Μπεναγούν (Τσέλσι), Ζάχαβι (Παλέρμο), Ραφαέλοφ (Μπριζ), Α. Κοέν (Νυρεμβέργη), Κιβάλ (Σέλτικ), Μπούζαγκλο (Σταντάρ Λιέγης), Νάτσο (Ρούμπιν Καζάν), Μέλικσον (Βίσλα Κρακοβίας), Γκόλασα (Μακάμπι Χάιφα), Τ. Κοέν (Μακάμπι Χάιφα)

Επιθετικοί: Μπεν Σαχάρ (Οσέρ), Μπάρντα (Γκενκ), Ντάμαρι (Χάποελ Τελ Αβίβ), Χεμέντ (Μαγιόρκα), Σέχτερ (Καϊζερσλάουτερν), Μπεν Χαϊμ (Μακάμπι Πετάχ Τίκβα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK