Θέλουν τον Σάντος να αναλάβει την Πορτογαλία

Πρώην παράγοντας της ομοσπονδίας της Πορτογαλίας επιθυμεί την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Αλβανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Θέλουν τον Σάντος να αναλάβει την Πορτογαλία

Ο Αντόνιο Μπορόνια, που έχει διατελέσει παράγοντας στην ομοσπονδία της Πορτογαλίας, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Antena 1" και εξέφρασε τη δυσπιστία του απέναντι στον νυν τεχνικό Πάουλο Μπέντο, μετά από την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Αλβανία στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Παράλληλα, γνωστοποίησε και την επιθυμία του να αναλάβει της τύχες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των Πορτογάλων ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Ο Πάουλο Μπέντο δεν έχει τα προσόντα γα να συνεχίσει. Ο Φερνάντος Σάντος είναι ένας προπονητής με συγκεκριμένο προφίλ, αλλά και πείρα σε επίπεδο εθνικής ομάδας. Όχι με τη δική μας, με την ελληνική, αλλά έχει δώσει το ''παρών'' σε μεγάλες διοργανώσεις. Έχω την εντύπωση ότι ο προπονητής συλλόγων και ο προπονητής εθνικής ομάδας είναι διαφορετικές θέσεις. Ο Φερνάντο Σάντος μου φαίνεται ότι ανταποκρίνεται σε αυτό που χρειάζεται η εθνική, αλλά θα υπάρχουν και άλλα ονόματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK