Νέος προπονητής της Ρωσίας ο Σλούτσκι

Ο Λέονιντ Σλούτσκι θα είναι ο αντικαταστάτης του Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο της εθνικής Ρωσίας. Ο 44χρονος προπονητής καλείται να οδηγήσει του Ρώσους στην τελική φάση του Euro 2016, ενώ παράλληλα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Νέος προπονητής της Ρωσίας ο Σλούτσκι

Ύστερα από την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Φάμπιο Καπέλο, η Ρωσική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναζητούσε τον αντικαταστάτη του έμπειρου Ιταλού τεχνικού. Τελικά, ο "εκλεκτός" ακούει στο όνομα, Λέονιντ Σλούτσκι.

Ο 44χρονος προπονητής καλείται να οδηγήσει τους Ρώσους στην τελική φάση του Euro 2016, με οδηγό την εξαιρετική πορεία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον τιμόνι της οποίας θα παραμείνει κανονικά, παρά τη συμφωνία με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

"Με βάση την επιτυχημένη δουλειά στην ΤΣΣΚΑ, ο Λεονίντ Σλούτσκι θα κάνει τα πάντα για να προκριθεί η Ρωσία στα τελικά του Euro 2016, μέσω των προκριματικών", ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βίταλι Μούτκο.

Η Ρωσία βρίσκεται στον 7ο όμιλο των προκριματικών, ούσα στην 3η θέση με 8 βαθμούς, πίσω από Σουηδία και Αυστρία, οι οποίες έχουν 12 και 16 βαθμούς αντίστοιχα. Το συμβόλαιο του Σλούτσκι ολοκληρώνεται με την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης. Αν υπάρξει θετική έκβαση και οι Ρώσοι προκριθούν στα τελικά, τότε είναι σίγουρο πως το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί. Σε διαφορετική περίπτωση, όλα είναι ανοιχτά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK