Καταγγελίες από τον πρόεδρο της Άντερλεχτ για φιλοξενία και διαιτησία

Ο πρόεδρος της Άντερλεχτ, Ρότζερ Βάντεν Στοκ ήταν έξαλλος από τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να φύγει στο ημίχρονο από το "Γ. Καραϊσκάκης". Διαβάστε όσα δήλωσε σε βελγική ιστοσελίδα.

Καταγγελίες από τον πρόεδρο της Άντερλεχτ για φιλοξενία και διαιτησία

Οι διοικούντες την Άντερλεχτ έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, με τον πρόεδρο της βελγικής ομάδας, Ρότζερ Βάντεν Στοκ να προχωράει σε σοβαρές καταγγελίες μέσω δηλώσεών του σε αθλητική ιστοσελίδα της χώρας.

Ο ισχυρός άνδρας της Άντερλεχτ αποκάλυψε πως αποχώρησε από το "Γ. Καραϊσκάκης" στο ημίχρονο του αγώνα, ενώ έκανε ειδική μνεία στη φιλοξενία των "ερυθρόλευκων".

"Πήρα ένα ταξί και επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο μαζί με τη γυναίκα μου. Έπρεπε να κάνω κάτι, γιατί πραγματικά δεν ήταν φυσιολογικό (σ.σ. η διαιτησία του Χάντερ) . Ήδη το πούλμαν μας είχε μπλοκαριστεί για μισή ώρα από τους οπαδούς πριν από το ματς", τόνισε ο Ρότζερ Βάντεν Στοκ στην " dhnet.be", αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι:

"Το κανάλι που μετέδιδε το παιχνίδι δεν ήταν διαθέσιμο στο ξενοδοχείο. Τότε η γυναίκα μου έβγαλε το iPad και παρακολουθήσαμε το ματς από βελγικό κανάλι. Πανηγυρίσαμε και ανοίξαμε σαμπάνια στην επιστροφή της ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αποθέωσε την Αντερλεχτ και κατακεραύνωσε το διαιτητή ο βελγικός Τύπος

Τα γκολ της Άντερλεχτ στο "Καραϊσκάκης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK