Αντίπαλοι Αστέρα: Ισοπαλία για ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια

Ο ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 στο ντέρμπι με την Ομόνοια, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φερνάντο Καβενάγκι που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Αντίπαλοι Αστέρα: Ισοπαλία για ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 2-2

(2' Μαργκάσα, 77' Σέρινταν - 15', 54' Καβενάγκι)

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το ντέρμπι της Κύπρου μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια να διατηρεί το αήττητο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με πλασέ του Μαργκάσα, όμως με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καβενάγκι, ο οποίος σημείωσε 2 γκολ, οι "γαλαζοκίτρινοι" έκαναν την ολική ανατροπή και προηγήθηκαν με 1-2 στο 54'. Η Ομόνοια κυνήγησε την ισοφάριση και τελικά η προσπάθειά της "καρποφόρησε", καθώς στο 77' ο Σέρινταν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ασίς από τον Βάτερμαν.

Η σύνθεση του ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Σέρτζιο, Αστίθ, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Μοράις, Βινίσιους, Αρτυματάς (82' Μακρίδης), Εφραίμ (35' Βάντερ), Ντε Βινσέντι, Καβενάγκι (57' Πιατκόφκσι)

Αντίπαλοι Αστέρα: Ισοπαλία για ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια

Σπάρτα Πράγας - Τέπλιτσε 3-1

(13', 75' Φατάι, 25' Κρέιτσι - 5' Βάχουσεκ)

Επιστροφή στις νίκες για τη Σπάρτα Πράγας μετά από την ήττα στο ντέρμπι κόντρα στην Πίλζεν και την ισοπαλία με τη Σάλκε στην τσεχική πρωτεύουσα. Η προσεχής αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Europa League επιβλήθηκε με 3-1 της Τέπλιτσε και παρέμεινε επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι άρχισε με αρνητικό τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού ο Στέπαν Βάχουσεκ άνοιξε το σκορ για την πρώην ομάδα του Ζντένεκ Σκάσνι. Ο Τσέχος τεχνικός είδε τους παίκτες του να αντιδρούν άμεσα, με τον Κεχιντέ Φατάι να ισοφαρίζει στο 13' και τον Λάντισλαβ Κέιτσι να κάνει το 2-1 στο 25'. Η Σπάρτα έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ μέχρι ο Φατάι στο 75' γράψει το 3-1. Λίγο αργότερα, ο Γίρι Γίρατσεκ θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμα με εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο αστόχησε τόσο στην πρώτη φορά, όσο και στην επανάληψη που έδωσε ο διαιτητής.

Η σύνθεση της Σπάρτα Πράγας (4-3-3): Μπίτσικ, Στάινχοφερ (46' Γίρατσεκ), Μπράμπετς, Κόστα, Χιμπς, Φατάι, Ντότσκαλ, Μάρετσεκ, Χούσμπαουερ (63' Ματεγιόβσκι), Λάφατα (89' Ζουλιέ), Κρέιτσι

Ντόρτμουντ-Σάλκε 3-2

(30' Καγκάβα, 43' Γκίντερ, 47' Ομπαμεγιάνγκ - 33', 71' Χούντελααρ)

Το πρόγραμμα

09/11 19:00 Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK