Βεργέτης: "Ιστορική στιγμή για τον σύλλογο"

Συγκινημένος παρουσιάστηκε ο Στάικος Βεργέτης μετά από την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Europa League, χαρακτηρίζοντας "ιστορική" τη στιγμή για τους Αρκάδες.

Βεργέτης: "Ιστορική στιγμή για τον σύλλογο"
INTIME SPORTS

Παρά την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Αστέρας Τρίπολης εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά από το τέλος της αναμέτρησης, χαρακτηρίζοντας "ιστορική" τη στιγμή για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα:

Για το ματς: "Είναι μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογό μας, είχαμε ένα καλοκαίρι γεμάτο παιχνίδια. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι φάνηκε πως ήταν ένα τέτοιο, καθώς μέχρι το τελευταίο λεπτό η Μακάμπι πίεσε αλλά τελικά πήγαν όλα καλά και πήραμε την πρόκριση".

Για την συγκίνησή του: "Όταν καταφέρνεις να γράφεις την πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου είναι λογικό να είσαι συγκινημένος. Είμαι με αυτά τα παιδιά πολλά χρόνια και έχω ζήσει πολλά στον Αστέρα...".

Για τον τρόπο που προκρίθηκε ο Αστέρας: "Τις περισσότερες φορές ήρθαν πρώτα οι δυσκολίες και μετά οι καλές καταστάσεις. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και τα κατάφεραν".

Για την πορεία από εδώ και πέρα: "Το ταξίδι συνεχίζεται. Βαραίνουν οι υποχρεώσεις, θα παλέψουμε για το καλύτερο, θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε πόσο δύσκολα θα είναι αλλά θα το παλέψουμε".

Για τις μεταγραφές: "Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ σε αυτό δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με την διοίκηση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK