Νιούκαστλ-Ατρόμητος 1-0

Ο Ατρόμητος έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" αλλά ηττήθηκε με 1-0 από τη Νιούκαστλ έχοντας όμως πολλά παράπονα για τα σφυρίγματα του διαιτητή Στάντερ. Ο Ελβετός ρέφερι δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στο Σουμπίνιο στο 45'

Νιούκαστλ-Ατρόμητος 1-0

Η εικόνα του αγώνα

Ηταν λογικό και επόμενο να αρχίσει κάπως νευρικά το παιχνίδι ο Ατρόμητος. Σε ένα μεγάλο γήπεδο και κόντρα σε μία φημισμένη ομάδα οι παίκτες του είχαν τρακ. Το γκολ του Βούσκιτς στο 21' το οποίο επετεύχθη με αρκετή δόση τύχης έφερε και ένα έξτρα ψυχολογικό βάρος.

Και όμως, οι Περιστεριώτες όχι μόνο δεν λύγισαν αλλά κατόρθωσαν να βάλουν πολύ δύσκολα προβλήματα στην άμυνα της μάλλον μπλανζέ Νιουκάστλ. Από τη στιγμή που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς γύρισε το σύστημά του σε 4-3-3, η ομάδα του κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε την πολύ καλή ευκαιρία του Σουμπίνιο στο 25' και έδειξε ότι είχε τα φόντα να ισοφαρίσει.

Πιθανότατα θα το έκανε αν ο διαιτητής Στάντερ δεν έκλεινε τα μάτια στο ολοφάνερο πέναλτι του Κρουλ στο Σουμπίνιο το οποίο θα έπρεπε να προκαλέσει και την αποβολή του τερματοφύλακα της Νιούκαστλ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος κινδύνευσε ελάχιστα (μόνο στο σουτ του Ομπερτάν το οποίο έβγαλε με υπερένταση ο Ιτάνζ) και ζήτησε με αξιώσεις το γκολ το οποίο άγγιξε στη φάση του Δημούτσου στο 79'. Ζήτησε επίσης ένα ακόμη πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κολοτσίνι στον Μπέλιτς (σε μία φάση όχι τόσο ξεκάθαρη όσο αυτή του Σουμπίνιο) αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην υπέρβαση. Κέρδισε όμως δίκαια το χειροκρότημα των οπαδών του.

MVP

Ο Σουμπίνιο αναστάτωσε την άμυνα της Νιούκαστλ και θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στη φάση του 25'. Μία έξοχη εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο.

Κλειδί αγώνα

Αν σφυριζόταν το πέναλτι του 45' και δινόταν η αποβολή, το παιχνίδι όπως και να το κάνουμε θα άλλαζε άρδην.

Αδύναμος Κρίκος

Είναι κρίμα.Ο διαιτητής Στάντερ ουσιαστικά διαμόρφωσε αποτέλεσμα.

Νιούκαστλ-Ατρόμητος 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK