Μητσάρας ετών 11

Ο 11χρονος Λούις Κερνς κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του τα φλας της δημοσιότητας, μετά το επιτυχές εγχείρημά του να τρυπώσει μεταξύ των παικτών της Τσέλσι, κατά την απονομή του τροπαίου στον τελικό του Europa League.

Μητσάρας ετών 11

Ο πιτσιρικάς οπαδός της Λίβερπουλ (!) βρέθηκε με τον πατέρα στου στο Άμστερνταμ και παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Europa League μεταξύ της Τσέλσι και της Μπανφίκα. Μετά το τέλος του αγώνα θέλησε να προσεγγίσει τους παίκτες των μπλε για να συναντήσει από κοντα τα ινδάλματά του, Ράφα Μπενίτεθ και Φερνάντο Τόρες, λόγω του κόκκινου παρελθόντος τους.

Μητσάρας ετών 11

Αφού πρώτα συνεχάρη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της Τσέλσι τους ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα, στη συνέχεια ανέβηκε στο πόντιουμ μαζί τους και "παρέλασε" μπροστά από όλους τους επίσημους κατά την απονομή των μεταλλίων.

Μητσάρας ετών 11

Όταν ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά και ήρθε η ώρα των αναμνηστικών φωτογραφιών, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους Πλατινί, Κολίνα, Γκους Χίντινγκ, Τέρι, Μπα, Σεβτσένκο, Αζάρ και Κλάιφερτ, απαθανατίζοντας με τον πληρέστερο τρόπο μια από τις σπουδαιότερες ημέρες του 11ετούς βίου του.

Καρέ - καρέ η "περιπέτεια" του Λούις Κερνς

Μητσάρας ετών 11

Με τον Μισέλ Πλατινί...

Μητσάρας ετών 11

Με τον Πιερλουίτζι Κολίνα...

Μητσάρας ετών 11

Με τον Γκους Χίντινγκ...

Μητσάρας ετών 11

Με τον Αζάρ...

Μητσάρας ετών 11

Με τον Κλάιφερτ...

Μητσάρας ετών 11

Με τον Σεφτσένκο...

Μητσάρας ετών 11

Με τους Τέρι και Μπα...

Διαβάστε ακόμη:

Υποδοχή... ηρώων στη Λισαβόνα

Μπενίτεθ: "Δοκιμασμένο στην προπόνηση το γκολ του Ιβάνοβιτς"

Μπενφίκα - Τσέλσι 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK