Κλήρωση Europa League: Με Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός

Η Άντερλεχτ είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των "32" του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πρόσφατη, καλή προϊστορία με τους Βέλγους, αφού τους αντιμετώπισαν και τους απέκλεισαν πριν από δύο χρόνια σε όμιλο του Champions League με δύο νίκες. Όλα τα ζευγάρια.

Κλήρωση Europa League: Με Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός

Η κληρωτίδα δεν επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα βρει στο δρόμο του για την πρόκριση στη φάση των "16" του Europa League, τη βελγική Άντερλεχτ.

Βάσει της πρόσφατης προϊστορίας, αλλά και της δυναμικής των δύο ομάδων, οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται πως είναι το φαβορί του ζευγαριού. Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στη φάση των "ομίλων" του Champions League πριν από δύο χρόνια, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν δύο νίκες, 3-1 στο Φάληρο και 3-0 στις Βρυξέλλες, καταφέρνοντας να πάρουν στο τέλος και την πρόκριση στους "16" του Champions League.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες, ενώ ο αγώνας ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για μια εβδομάδα αργότερα στο "Γ. Καραϊσκάκης" (25 Φεβρουαρίου).

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ρωσοτουρκική "μάχη" μεταξύ της Φενέρ και της Λοκομοτίβ Μόσχας, μετά τα πρόσφατα γεγονότα μεταξύ των δύο χωρών, όπως και τα ντέρμπι που προέκυψαν μεταξύ Φιορεντίνα και Τότεναμ και μεταξύ Ντόρτμουντ και Πόρτο.

Στα αξιοσημείωτα της κλήρωσης το γεγονός ότι θα τεθούν αντιμέτωποι στη φάση των "32" δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού, οι Μίτσελ και Βαλβέρδε, καθώς η κληρωτίδα έφερε αντιπάλους τη Μαρσέιγ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η κάτοχος Σεβίλλη θα έχει φαινομενικά εύκολο έργο απέναντι στη Μόλντε, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ζευγάρι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη Λεβερκούζεν.

Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια:

Βαλένθια-Ραπίντ Βιέννης

Φιορεντίνα-Τότεναμ

Ντόρτμουντ-Πόρτο

Φενερμπαχτσέ-Λοκομοτίβ Μόσχας

Άντερλεχτ-Ολυμπιακός

Μίντιλαντ-Μάντσεστερ Γιουναίτεντ

Άουγκσμπουργκ-Λίβερπουλ

Σπάρτα Πράγας-Κράσνονταρ

Γαλατασαράι-Λάτσιο

Σιόν-Μπράγκα

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Σάλκε

Μαρσέιγ-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Σεβίλλη-Μόλντε

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Λεβερκούζεν

Βιγιαρεάλ-Νάπολι

Βασιλεία-Σεντ Ετιέν

Οι ημερομηνίες του Europa League

Οι πρώτοι αγώνες για τη φάση των "32" θα γίνουν στις 18 Φεβρουαρίου και οι αγώνες ρεβάνς στις 25 Φεβρουαρίου. Η κλήρωση για τη φάση των "16" είναι προγραμματισμένη για τις 16 Φεβρουαρίου, ενώ οι αγώνες της φάσης των "16" θα διεξαχθούν στις 10 και τις 17 Μαρτίου, τα προημιτελικά θα γίνουν στις 7 και 14 Απριλίου, τα ημιτελικά στις 28 Απριλίου και 5 Μαΐου και ο τελικός της Βασιλείας είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το προφίλ της Άντερλεχτ

Η κλήρωση Champions League: Με Μπαρτσελόνα η Άρσεναλ

Το LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK