Έντονες αποδοκιμασίες στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Μόνο ήρεμα δεν κύλησε η βραδιά στο "Γ. Καραϊσκάκης", αφού τόσο το θέαμα όσο και η εξέλιξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρούκα ανάγκασαν τους φίλους των "ερυθρολεύκων" να προχωρήσουν σε έντονες αποδοκιμασίες.

Έντονες αποδοκιμασίες στο "Γ. Καραϊσκάκης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος τόσο από το θέαμα όσο και από την εξέλιξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρούκα ήταν ο κόσμος των "ερυθρολεύκων" που βρέθηκε στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ της Πέμπτης (25/8).

Τα πρώτα... σφυρίγματα ακούστηκαν τη στιγμή της αλλαγής του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος δεν ικανοποίησε τον κόσμο των Πειραιωτών και κλιμακώθηκαν στο γκολ των Πορτογάλων, ενώ από το σημείο εκείνο κάθε φορά που οι παίκτες της Αρούκα ακουμπούσαν την μπάλα αποδοκιμάζονταν έντονα από τον κόσμο.

Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν από το φινάλε, οι φίλαθλοι τραγούδησαν τον ύμνο του Ολυμπιακού σε μια προσπάθεια να δώσουν ώθηση στην ομάδα προκειμένου να αποφευχθεί η παράταση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν... μπρος και τελικά εξασφάλισαν την πρόκριση στον έξτρα χρόνο, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς τους να φωνάξουν το σύνθημα "Εεε οοο αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό..." και να αποδοκιμάσουν εκ νέου μετά το σφύριγμα της λήξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός - Αρούκα 2-1 παρ.
Τα καλύτερα tweets για το Ολυμπιακός - Αρούκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK