Ιντέγε: "Έχουμε 100% πιθανότητες να προκριθούμε"

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση για τη φάση των "16" του Europa League εμφανίστηκε ο Μπράουν Ιντέγε παρά την ήττα από την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Ιντέγε: "Έχουμε 100% πιθανότητες να προκριθούμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

100% πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League έχει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος για την ανατροπή στο "Γ. Καραϊσκάκης".

"Νομίζω ήμασταν άτυχοι, αυτό ήταν που δεν πήγε καλά. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Η ατυχία δεν μας επέτρεψε να πάρουμε τη νίκη ή έστω την ισοπαλία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Άλλες φορές προσπαθείς και δεν καταφέρνεις τίποτα, άλλες δεν χωρίς να είσαι τόσο καλός παίρνεις αυτό που θες. Πρέπει να σκεφτούμε ότι έχουμε ακόμα έναν αγώνα. Πρέπει να το πάρουμε το δεύτερο ματς", δήλωσε αρχικά ο Ιντέγε.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης τόνισε: "Πρέπει να νικήσουμε στην έδρα μας, να κάνουμε ό,τι αυτοί σήμερα. Φυσικά δεν είναι ωραίο που δεν πήραμε αποτέλεσμα σήμερα, όμως στο γήπεδό μας με τη φανταστική ατμόσφαιρα των φιλάθλων μας έχουμε 100% πιθανότητες να προκριθούμε".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι, ο Νιγηριανός υποστήριξε: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα θα έρθει γιατί δουλεύουμε σκληρά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άντερλεχτ - Ολυμπιακός 1-0

Σίλβα: "Η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή"

Η γκάφα του Ρομπέρτο στο γκολ της Άντερλεχτ

News 24/7

24MEDIA NETWORK