Ντομίνγκες: "Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι και στο Champions League"

Οι Αλεχάντρο Ντομίνγκες και Κώστας Φορτούνης μίλησαν πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Κίεβο, τονίζοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους καταστήσει φαβορί για την πρόκριση.

Ντομίνγκες: "Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι και στο Champions League"
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού πέταξε το πρωί της Τετάρτης με προορισμό την Ουκρανία και συγκεκριμένα το Κίεβο για την αναμέτρηση των "32" του Europa League κόντρα στην Ντνίπρο (19/02, 20:00).

Λίγο πριν την αναχώρηση, οι Κώστας Φορτούνης και Αλεχάντρο Ντομίνγκες μίλησαν για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα, ενώ τόνισαν πως στόχος των "ερυθρολεύκων" είναι το θετικό αποτέλεσμα που θα τους καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

Αλεχάντρο Ντομίνγκες: "Ίσως αποτελέσει πρόβλημα η χαμηλή θερμοκρασία. Δεν θα είναι υπέρ μας, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για το τι θα συναντήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Οι αντίπαλοί μας ανυπομονούν να ξαναπαίξουν μετά τη διακοπή, το ίδιο κι εμείς που επίσης έχουμε αλλαγές στην ομάδα. Το ότι θα είναι αλλαγμένοι είναι ένα πρόβλημα δικό τους, αλλά όπως όλες οι ομάδες θα το αντιμετωπίσουν. Εμείς θα το προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί ξέρουμε ότι υπερασπιζόμαστε έναν μεγάλο σύλλογο, μια μεγάλη φανέλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι και στο Champions League".

Κώστας Φορτούνης: "Απ' ό,τι έχουμε δει ήμασταν καλοί στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε και αύριο. Θέλουμε τη νίκη ή την ισοπαλία που θα μας δώσει έξτρα αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς. Ακόμη καλύτερα αν σκοράρουμε κιόλας. Και γι' αυτούς θα έχει κρύο. Θα είναι δύσκολο. Θα πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα, αφού κρίνεται το μέλλον μας σε όλες τις διοργανώσεις. Θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε".

Στις 12:30 αναμένεται να προσγειωθεί η αποστολή του Ολυμπιακού στο Κίεβο, ενώ η σημερινή (18/02) προπόνηση και η συνέντευξη Τύπου του Βίτορ Περέιρα είναι προγραμματισμένες για το απόγευμα. Με απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού οι "ερυθρόλευκοι" θα διανυκτερεύσουν στην Ουκρανία και την Πέμπτη και θα επιστρέψουν την Παρασκευή, όπου θα συνεχίσουν τις προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους.

Διαβάστε ακόμα:

Οι εκλεκτοί του Περέιρα για Ντνίπρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK