Μπεργκ: "Θα δούμε τι θα γίνει"

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και όσα ακούγονται σχετικά με το ποσοστό μεταπώλησής του αναφέρθηκε ο Μάρκους Μπεργκ μετά από το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Εστορίλ στη Λεωφόρο.

Μπεργκ: "Θα δούμε τι θα γίνει"
INTIME SPORTS

"Δεν μπορώ να πω κάτι εγώ. Από την πλευρά μου μιλάω με τον εκπρόσωπο μου και εκείνος με τον Παναθηναϊκό, συνεχίζουμε να είμαστε σε συζητήσεις και θα δούμε τι θα γίνει", είπε αρχικά ο Σουηδός άσος.

Αν οι συζητήσεις αφορούν το ποσοστό μεταπώλησης που έχει στην κατοχή του (12,5%): "Αυτά είναι δικές σας φήμες, δεν ξέρω τίποτα. Όπως είπα μιλάω με τον εκπρόσωπο μου και θα δούμε τι θα γίνει".

Αν θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό: "Μιλάμε για μια συνεργασία τριών ετών, είμαι 28 ετών και είναι σημαντική απόφαση για μένα. Εγώ θέλω να είμαι εδώ, να βοηθάω την ομάδα και να προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερος".

Για την επιθυμία του κόσμου για Πρωτάθλημα και Κύπελλο: "Είμαστε ακόμη στον Δεκέμβριο, υπάρχουν πολλοί αγώνες. Όλοι θέλουν και πιστεύουν ότι μπορούμε να παρούμε το Πρωτάθλημα, εμείς κοιτάμε αγώνα με αγώνα πως θα πηγαίνουμε από νίκη σε νίκη".

Τριανταφυλλόπουλος: "Πρέπει να τελειώνεις τέτοια μας"

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Εστορίλ ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

"Έπρεπε να ήμασταν πιο σοβαροί. Ενώ προηγηθήκαμε στα τελευταία 5 λεπτά δεχτήκαμε το γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά το ματς τελείωσε και κοιτάμε μπροστά.

Όταν κάνεις τόσες ευκαιρίες πρέπει να τις τελειώνεις. Δεν το κάναμε. Με το πέρασμα του χρόνου δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ρισβάνης: "Να πάμε καλύτερα του χρόνου"

Στο κέρδος της παρουσίας τόσο του ίδιου όσο και πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών στάθηκε ο Σπύρος Ρισβάνης ο οποίος είπε για την αναμέτρηση με την Εστορίλ: "Δουλειά μου είναι να δουλεύω και να βελτιώνομαι μέσα στο γήπεδο. Ευχαριστώ τον προπονητή μου για τις ευκαιρίες που μου δίνει. Ήταν πολύ σημαντικό που έπαιξαν πολλοί νέοι σήμερα. Αυτά τα ματς μα δίνουν εμπειρίες. Η συνολική μας παρουσία στην Ευρώπη ελπίζω να μας βοηθήσει για να πάμε του χρόνου καλύτερα".

Δώνης: "Η μπάλα τιμωρεί"

"Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργείς η μπάλα σε τιμωρεί. Αυτό σήμερα έγινε μάθημα σε μας ελπίζω να πάμε καλύτερα του χρόνου".

Για τα νεκρά διαστήματα: "Παίζουν και οι δυο ομάδες. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Αν είχαμε σκοράρει θα μπορούσε να είχε τελειώσει και 3-0. Τρέξαμε και πιέσαμε αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται για 90 λεπτά".

Για τα κέρδη του Παναθηναϊκού φέτος από την Ευρώπη: "Μόνο εμπειρίες κερδίσαμε. Τίποτα άλλο. Πήραμε μόνο 2 βαθμούς. Αυτό δεν είναι καλό για τον Παναθηναϊκό που έχει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη".

Διαβάστε ακόμη:

Αναστασίου: "Πήραμε μαθήματα φέτος"

Παναθηναϊκός - Εστορίλ 1-1 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK