Το δίλημμα του Φερέιρα για την ενδεκάδα

Χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στη Ρώμη πριν τον αγώνα με τη Λάτσιο. Το δίλημμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την ενδεκάδα. "Παίρνουμε ρίσκα για το νέο Παναθηναϊκό", δήλωσε -ενοχλημένος με ερώτηση δημοσιογράφου- ο Πορτογάλος προπονητής. Μεταδίδει ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Το δίλημμα του Φερέιρα για την ενδεκάδα

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στη Ρώμη, πριν τον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης με τη Λάτσιο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε όλους τους παίκτες να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, ενώ προσανατολίζεται στο 4-3-3 έχοντας ένα δίλημμα για την ενδεκάδα. Αυτό αφορά τη χρησιμοποίηση του Διαμαντή Χουχούμη ή του Σπύρου Φουρλάνου στη μεσαία γραμμή.

Κατά τα λοιπά, ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, οι Σεϊταρίδης και Σπυρόπουλος στα άκρα της άμυνας, ο Βύντρα και ο Τριανταφυλλόπουλος στο κέντρο της οπισθοφυλακής, οι Βιτόλο, Ζέκα στη μεσαία γραμμή και οι Κουίνσι, Μαυρίας και Τοτσέ θα είναι η τριάδα της επίθεσης.

Ουσιαστικά, σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ η αλλαγή αφορά τον Μαυρία στη θέση του τραυματία Σισοκό και η χρησιμοποίηση του Κουίνσι αντί του Χριστοδουλόπουλο. Το ίδιο θα ισχύει αν παίξει ο Χουχούμης αντί του Φουρλάνου.

*** Περίπου 300 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα δώσουν το παρών στις εξέδρες του "Ολίμπικο". Θα ήταν περισσότεροι αν δεν υπήρχε η απεργία.

*** Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί η Λάτσιο, αφού σκέφτεται το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στη Ρόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK