Ένταση με σερβική σημαία στο Ζάγκρεμπ

Οπαδοί του ΠΑΟΚ και τηςΠαρτιζάν εμφάνισαν σερβική σημαία στην κερκίδα του γηπέδου της ΝΚ Ζάγκρεμπ, όπου διεξήχθη ο αγώνας με την Λοκομοτίβα, με συνέπεια να υπάρξει ένταση.

16.07.2015., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - Kvalifikacije za Europsku ligu, drugo pretkolo, NK Lokomotiva - PAOK Saloniki. 
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
16.07.2015., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - Kvalifikacije za Europsku ligu, drugo pretkolo, NK Lokomotiva - PAOK Saloniki. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL PIXSELL

Η αστυνομία του Ζάγκρεμπ είχε πληροφορηθεί ότι μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της ΝΚ Ζάγκρεμπ θα βρίσκονται και οπαδοί της Παρτιζάν, οι γνωστοί "νεκροθάφτες" ("γκρομπάρι").

Ως εκ τούτου, φρόντισε να πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μην υπάρχει συνεύρεση με Κροάτες οπαδούς μέχρι το γήπεδο και τους έβαλε όλους μαζί, Έλληνες και Σέρβους, στην ανατολική θύρα του γηπέδου.

Ωστόσο, προς το τέλος σηκώθηκε η σερβική σημαία που βλέπετε στη φωτογραφία με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση, η οποία εκτονώθηκε γρήγορα με την επέμβαση της αστυνομίας.

Υπάρχει φημολογία για σύλληψη ενός Έλληνα οπαδού, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι προς το παρόν επιβεβαιωμένο.

Διαβάστε ακόμη:

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ 2-1 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK