"Έχει καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ, ξεχώρισα τρεις"

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (16/10) ο βοηθός προπονητή της Σάμροκ Ρόβερς, Άντι Μίλερ, και παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με ΟΦΗ, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη (20/10) η ομάδα του θα φιλοξενηθεί από το "Δικέφαλο", για την τρίτη αγωνιστική του Europa League.

"Έχει καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ, ξεχώρισα τρεις"
INTIME SPORTS

Ο Ιρλανδός μίλησε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" για τα όσα είδε, αλλά και για το ποιους παίκτες σημείωσε με... αστεράκι στο μπλοκάκι του.

Αρχικά, αναφέρθηκε για την εμφάνιση απέναντι στον ΟΦΗ: "Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος, αλλά ο αντίπαλος του, ο ΟΦΗ, ήρθε για να παίξει μόνο για να... κλέψει την ισοπαλία. Και έκανε καλή δουλειά τελικά...".

Και συνέχισε: "Σε όλο το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που ήθελε για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έκλεισε καλύτερα τους χώρους και παρά την πίεση που δέχθηκε δεν απειλήθηκε τόσο".

Ολοκληρώνοντας, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ανέφερε: "Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έπαιζε για τη νίκη, ενώ ο ΟΦΗ έπαιξε για την ισοπαλία και τα κατάφερε μια χαρά αν κρίνουμε τελικά από το αποτέλεσμα...".

Για το ποιους παίκτες ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ: "Έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο που ήταν πολύ καλύτερος. Ξεχώρισα το νούμερο 20 (Βιεϊρίνια), το νούμερο 9 (Σαλπιγγίδης) και το νούμερο 5 (Γκαρσία)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK