Ήττα η Κράσνονταρ στην Μόσχα, πατάει καλά η Ντόρτμουντ

Η Κράσνονταρ προηγήθηκε στο ματς της Μόσχας με την Λοκομοτίβ, αλλά ηττήθηκε 2-1 και υποχώρησε στην 8η θέση της βαθμολογίας του ρωσικού πρωταθλήματος. Τρίτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Bundesliga η Ντόρτμουντ (3-1 την Χέρτα Βερολίνου).

Ήττα η Κράσνονταρ στην Μόσχα, πατάει καλά η Ντόρτμουντ
WWW.CHAMPIONAT.COM

Λοκομοτίβ Μόσχας - Κράσνονταρ 2-1

(18' Νιας, 56' Κασάεφ - 11' Σμόλοφ)

Στην έδρα της Λοκομοτίβ, στη Μόσχα, υπέστη η Κράσνονταρ τη δεύτερη εφετινή ήττα της σε επτά αγωνιστικές του ρωσικού πρωταθλήματος. Μολονότι η ατομική προσπάθεια του Σμόλοφ στο 11' χάρισε το προβάδισμα στην ομάδα του Όλεχ Κονόνοφ, το λάθος του γκολκίπερ Ντίκαν (έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του) επέτρεψε στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν στο 18' και να ισορροπήσουν. Την ιστορία του αγώνα έγραψε εν τέλει ο Κασάεφ με το τέρμα που σημείωσε στο 56', μια και παρά τις αλλαγές η Κράσνονταρ δεν μπόρεσε να κάνει ό,τι έπαθε. Μάλιστα στο φινάλε σώθηκε δύο φορές από... κακή συνεννόηση των αντιπάλων της.

Η σύνθεση της Κράσνονταρ (4-3-3): Ντίκαν, Καλέσιν, Γκράνκβιστ, Σίγκουρντσον, Πετρόφ, Γκαζίνσκι (63' Αχμέντοφ), Στράνμπεργκ, Μαμάεφ, Σμόλοφ, Λαμπόρδε (46' Μπιστρόφ), Άρι (67' Ουάντερσον)

Ντόρτμουντ - Χέρτα 3-1

(27' Χούμελς, 51' Ομπαμεγιάνγκ, 93' Ράμος - 78' Καλού)

Ήττα η Κράσνονταρ στην Μόσχα, πατάει καλά η Ντόρτμουντ

Με γκολ των Χούμελς και Ομπαμεγιάνγκ, η Ντόρτμουντ επικράτησε 3-1 της Χέρτα και έκανε το "τρία στα τρία" στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βερολίνου ήταν απειλητική στο ξεκίνημα, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό με κεφαλιά του Ματς Χούμελς, έπειτα από σέντρα του Σίντζι Καγκάβα. Ο Ομπαμεγιάνγκ διπλασίασε το προβάδισμα, ύστερα από ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Καγκάβα και γύρισμα του Ματίας Γκίντερ στο 51'. Η τετράδα Καγκάβα-Μεχιταριάν-Ρόις-Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League άφηνε το γκάζι, με συνέπεια να δεχθεί γκολ στο 78ο λεπτό από τον Σάλομον Καλού (από θέση οφσάιντ). Εντούτοις, όχι μόνο δεν απειλήθηκε, αλλά έχασε ευκαιρίες και τελικά ξανασκόραρε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με το δραστήριο Αντριάν Ράμος.

Η σύνθεση της Ντόρτμουντ (4-3-3): Μπούρκι, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γιουντογκάν (79' Ράμος), Βιγκλ, Καγκάβα, Ρόις (79' Πίστσεκ), Ομπαμεγιάνγκ (71' Χόφμαν), Μεχιταριάν.

* Η Καμπάλα δεν είχε επίσημη υποχρέωση αυτό το Σαββατοκύριακο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK