Αναστασιάδης: "Εάν έφευγα τώρα θα ήμουν χαρούμενος"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, υποστηρίζοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρούσε σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αποκλειόταν από την Ζίμπρου. Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε γιατί αναφέρεται συχνά στην Παναγία.

Αναστασιάδης: "Εάν έφευγα τώρα θα ήμουν χαρούμενος"

"Ναι, έτσι έγινε, κύλησαν όλα καλά για την ομάδα μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε την πρόκριση εκεί, αλλά έτσι ήθελε η Παναγιά, κι αυτοί άνθρωποι είναι. Έκαναν μία φάση, έβαλαν ένα γκολ, θα μπορούσαν να βάλουν και δεύτερο γκολ. Σήμερα η Παναγιά μας τα έδωσε και θέλω να Την ευχαριστήσω. Δεν έχω να ευχαριστήσω και κανέναν άλλο", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με την εμφάνιση της ομάδας του είπε: "Δείξαμε και στο παιχνίδι με την Καλλονή, ότι μέχρι το 30 θα έπρεπε να κερδίζουμε 9-0. Σήμερα ήμασταν πιο αγχωμένοι, γιατί είχαμε το αρνητικό αποτέλεσμα. Η Ζίμπρου είναι μία πολύ πειθαρχημένη ομάδα. Την Κυριακή χάσαμε τους βαθμούς, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πολύ εύκολα τα πράγματα και δεν τα κάναμε. Αλλά έτσι θέλει, για να μας βρίσουν, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουμε ότι μας το δίνει από εκεί πάνω. Μόλις μας φτάνει στα όριά μας, μετά μας το δίνει. Αυτό μας συμβαίνει συνέχεια και δεν το ξεχνώ. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μία πολύ καλή ομάδα την Κυριακή και με έναν πολύ καλό προπονητή. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει την Κυριακή, για να έρθει η ηρεμία. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αρχίσουν οι βροντές. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά, αν και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Ερωτηθείς γιατί αναφέρεται συχνά στην Παναγία, ο Άγγελος Αναστασιάδης απάντησε: "Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Δεν διαβάζω και δεν ακούω και δεν έχω κι αυτό το… κέρατο το facebook. Γνωρίζω πολύ καλά τον ΠΑΟΚ. Είμαι 61 ετών και σε αυτή την ομάδα είμαι από τα 16. Γνωρίζω πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ όταν είμαι εγώ. Για μένα δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν υπάρχει χρόνος, δεν υπάρχει τίποτα και όλα φορτώνονται σε μένα γιατί θέλω να τα φορτωθώ, γιατί πρέπει να τα φορτωθώ. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει. Εάν ήταν να φύγω σήμερα θα είχα φύγει χαρούμενος γιατί δούλεψα πολύ με τα παιδιά, γνωρίζω τι γίνεται, δεν πετάω στα σύννεφα. Ότι και να συμβαίνει, όταν ο Θεός είναι μαζί μου κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα".

Σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν προκρινόταν είπε: "Κατά πάσα πιθανότατα. Συνήθως έτσι γίνεται. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι πολύ απλά τα πράγματα".

Όσον αφορά αυτό που είπε για τις ευχαριστίες μόνο στους παίκτες και την Παναγία τόνισε: "Μην με βάζετε να μαλώνω με αυτούς τους ανθρώπους. Μπορείτε να καταλάβετε τι είπα, όποιος είναι κακοπροαίρετος μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει. Ο προπονητής είναι μαζί με τους ποδοσφαιριστές. Εμείς μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο και την διοίκηση ικανοποιημένη και να μην την βρίζουν. Αυτό γίνεται κυρίως στην Ελλάδα, με περισσότερο βαθμό από ότι στον υπόλοιπο κόσμο. Οι άνθρωποι που είναι εδώ είναι για να λύνουν προβλήματα Κι εσείς οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να είστε εδώ για να λύνετε προβλήματα και όχι για να δημιουργείται. Να ευχαριστήσω κι αυτούς που με βρίζουν, γιατί μόλις αρχίζουν και με βρίζουν τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα".

Περέιρα: "Σημασία έχει να κερδίζουμε"

Ο Φακούντο Περέιρα, που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά από αυτό με την Καλλονή, στάθηκε στο ότι σημαντικότερο είναι ο ΠΑΟΚ να φτάνει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα ο Περέιρα τόνισε: "Είμαι διπλά χαρούμενος. Μετά το ματς με την Καλλονή που σκόραρα, πέτυχα γκολ σήμερα και πήραμε την πρόκριση. Δείξαμε πως είχαμε ψυχολογία σήμερα".

Για την απόδοσή του: "Μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Κοιτάω κάθε ματς ξεχωριστά. Μακάρι να κερδίζει η ομάδα, αυτό έχει σημασία και ας μην πετυχαίνω εγώ γκολ".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: " Νιώθουμε πολύ καλά όταν το γήπεδο γεμάτο. Είχα την τύχη να δω σήμερα πολύ κόσμο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας και μακάρι να είναι το γήπεδο έτσι και στη συνέχεια".

Ρατς: "Να περάσουμε τους ομίλους"

Ο Ραζβάν Ρατς, που ήταν αρκετά καλός στο ματς με την Ζίμπρου, τόνισε:

Για το αν είναι αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ: "Ας δούμε αύριο την κλήρωση. Πρέπει να περάσουμε τους ομίλους και να πάμε όσο μακριά γίνεται".

Για την εμφάνισή του: "Σε κάθε ματς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Εγώ προσπαθώ και μαθαίνω τους συμπαίκτες μου. Προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μου".

Για το πώς βλέπει τον φετινό ΠΑΟΚ: " Είναι θέμα δικό μας να κάνουμε μια ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλιώς θα υποφέρουμε. Πρέπει να είμαστε γρήγορα όσο πιο έτοιμοι γίνεται".

Τζαβέλλας: "Αφιερωμένη η νίκη στον Ποικιλίδη"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανέφερε: "Το σημαντικό ήταν η πρόκριση. Κρατάμε και την εμφάνιση αλλά είναι σημαντικό πως προκριθήκαμε. Δεν έπρεπε να ξεκινήσουμε στραβά. Διορθώσαμε το λάθος του πρώτου παιχνιδιού και αυτό μας δίνει δύναμη. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση. Οταν όμως υπάρχει προσπάθεια, υπάρχει κατανόηση από τον κόσμο".

Για το ότι ο κόσμος ζήτησε με συνθήματα να γίνουν μεταγραφές: " Δεν είναι θέμα δικό μου αυτό. Εχουμε πολλά νέα παιδιά. Αν δεν είχαμε το κακό αποτέλεσμα, πιθανόν να μιλούσαμε για τον Τσανδάρη, σήμερα έπαιξε ο Πόζογλου".

Συνεχίζοντας ανέφερε: " Θέλω να πω κάτι δίχως να με ρωτήσετε. Θέλω να αφιερώσω την νίκη στον Παναγιώτη Ποικιλίδη, μας βλέπει απο ψηλά και σήμερα νομίζω των κάναμε χαρούμενο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK