Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα 11 βήματα...

Το ενδεχόμενο η πρόκριση με την Ουντινέζε να κριθεί στα πέναλτι είναι πιθανό και έχει αξία να δούμε ποιες είναι οι επιδόσεις των παικτών του "Δικεφάλου" από την άσπρη βούλα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα 11 βήματα...

Η λευκή ισοπαλία στο "Φρίουλι" σίγουρα αποτελεί θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, όμως παράλληλα είναι και... πονηρό. Με οποιαδήποτε ισοπαλία πλην του 0-0 αυτή που θα περάσει στην επόμενη φάση είναι η Ουντινέζε και έτσι ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός.

Ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση και μετέπειτα στα πέναλτι. Αλλωστε θεωρείται δεδομένο πως τόσο η ομάδα του Μπόλονι, όσο και αυτή του Γκουιντολίν θα προσέξουν αρκετά τα μετόπισθέν τους μιας και εφόσον δεχτούν κάποιο γκολ, ίσως αυτό αποδειχτεί "μαχαιριά". Ετσι υπάρχει η περίπτωση να αναλάβουν δράση οι παίκτες από την λευκή βούλα.

Εκεί όπου έχουν βρεθεί μόλις έξι παίκτες του "Δικεφάλου" στην καριέρα τους σε ελληνικές ομάδες. "Ξεσκονίσαμε" καθέναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ξεχωριστά (από αυτούς που είναι διαθέσιμοι για το ματς με την Ουντινέζε) και θα έχει ενδιαφέρουν να δούμε ποιοι έχουν εκτελέσει πέναλτι και πόσα έχουν μετουσιώσει σε γκολ. Ακόμη, όσον αφορά τους Κώστα Χαλκιά και τον Ντάριο Κρέσιτς, να σημειωθεί πως ο πρώτος έχει αποκρούσει 11 πέναλτι στη μέχρι τώρα καριέρα του σε ελληνική ομάδα, ενώ ο Κροάτης δύο.

Αναλυτικά

Παίκτης - Πέναλτι - εκτελεσμένα/εύστοχα

Τσιρίλο 2/2

Μαλεζάς 2/2

Λίνο 3/5

Σνάουτσνερ -

Γκαρσία -

Λάζαρ 1/1

Παπάζογλου -

Ρομπέρ 7/8

Τσουκαλάς -

Μπαλάφας 1/2

Σταφυλίδης -

Γεωργιάδης 2/4

Σαλπιγγίδης 25/29

Γιάννου -

Αθανασιάδης 1/1

Νιμανί -

Αποστολόπουλος -

Αποκρούσεις Πέναλτι

Χαλκιάς 11

Κρέσιτς 1

*Υπολογίζονται και τα πέναλτι που εκτελέστηκαν στους δραματικούς νοκ άουτ αγώνες Κυπέλλου ΠAOK-Αγροτικός Αστέρας και Εθνικός/ΑΟ Μάνης-ΑΕΚ (αγωνιζόταν ο Τσιρίλο) τη σεζόν 2005-2006 και Άρης-ΠΑΟΚ την περίοδο 2008-2009.

News 24/7

24MEDIA NETWORK