Τούντορ: "Ξέρω τη Λοκομοτίβα"

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε το βράδυ της Τρίτης (14/7) στο Ζάγκρεμπ ενόψει της αναμέτρησης με τη Λοκομοτίβα και ο Ιγκόρ Τούντορ σχολίασε το πρώτο επίσημο ματς του "Δικεφάλου" τη φετινή σεζόν.

Τούντορ: "Ξέρω τη Λοκομοτίβα"
INTIME SPORTS

Ο αγώνας με την Λοκομοτίβα βρίσκεται προ των πυλών για τον ΠΑΟΚ. Η αποστολή του "Δικεφάλου" έφτασε το βράδυ της Τρίτης (14/7) στο αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ, απ' όπου αναχώρησε για το ξενοδοχείο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο Ιγκόρ Τούντορ, φυσικά, ήταν το κεντρικό πρόσωπο για τους Κροάτες δημοσιογράφους και είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις τον αντίκρισαν τον πλησίασαν για να του αποσπάσουν δηλώσεις.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Είμαι μόλις τρεις εβδομάδες στην ομάδα και σαφώς δεν έχω δουλέψει όσο θα ήθελα. Θεωρώ όμως ότι έχω ένα αβαντάζ, επειδή γνωρίζω πολύ καλά τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Δεν έχω να πω περισσότερα πράγματα.

Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι εμείς προετοιμαστήκαμε γι' αυτό το παιχνίδι", είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ενώ όταν ρωτήθηκε αν παρακολούθησε το παιχνίδι μεταξύ Χάιντουκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, απάντησε: "Όχι, δεν το είδα, ήμουν αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ".

"Σημαντικότερο το τέλος του πρωταθλήματος"

Στο μεταξύ, λίγη ώρα μετά την προσγείωση στο Ζάγκρεμπ ο Ιγκόρ Τούντορ σχολίασε και την κλήρωση του πρωταθλήματος, που έφερε τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει από την 4η έως και την 9η αγωνιστική την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

"Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα ιδιαίτερα για τη σειρά των αγώνων. Εξάλλου δεν γίνεται να αποφύγουμε κάποιο παιχνίδι, θα τους αντιμετωπίσουμε όλους! Για μένα είναι σημαντική η αρχή, αλλά ακόμη σημαντικότερο το τέλος του πρωταθλήματος", δήλωσε συγκεκριμένα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK