Τρολάρισμα Λίνεκερ σε Μπέντνερ στο twitter!

Τα δύο πρώτα του γκολ για τη φετινή σεζόν πέτυχε ο Νίκλας Μπέντνερ στη νίκη της Βόλφσμπουργκ με 5-1 κόντρα στην Κρασνοντάρ, κάνοντας τον Γκάρι Λίνεκερ να αρχίσει το τρολάρισμα στο twitter. Διαβάστε τι του έγραψε και πως απάντησε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Τρολάρισμα Λίνεκερ σε Μπέντνερ στο twitter!
2014 GETTY IMAGES

Το πρόσωπο της βραδιάς στο 5-1 της Βόλφσμπουργκ με την Κρασνοντάρ για το Europa League ήταν ο Νίκλας Μπέντνερ, με τον Δανό επιθετικό να πετυχαίνει δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα! Αυτά μάλιστα ήταν και τα πρώτα του για τη φετινή σεζόν, τα οποία και πανηγύρισε έξαλλα. Δεν έχει ακούσει και λίγα άλλωστε κατά καιρούς για την αποτελεσματικότητα του.

Ο Μπέντνερ πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή στο 75' και στο 89' εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, ενώ μόλις ένα λεπτό αργότερα διπλασίασε τα τέρματά του!

Το επίτευγμά του ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον γνωστό για τα καυστικά του σχόλια, Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος σε μια προσπάθειά του να... τρολάρει τον Μπέντνερ έγραψε στο twitter: "Ο Νίκλας Μπέντνερ σκόραρε 2 γκολ για τη Βόλφσμπουργκ στο τελευταίο λεπτό. Δεν είναι αστείο, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ είναι αστείο".

Βλέποντας το συγκεκριμένο σχόλιο, ο Δανός επιθετικός απάντησε με δόση χιούμορ: "Ωραίο tweet φίλε. Μπράβο, επαναλαμβάνω, μπράβο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK