Απίθανη ανατροπή για Ντιναμό, σόου ο ΑΠΟΕΛ

Το ντέρμπι της Μόσχας βρήκε νικήτρια την ΤΣΣΚΑ στο 1ο ημίχρονο και την Ντιναμό στο 2ο μέρος. Ο ΑΠΟΕΛ ισοπέδωσε την ΑΕΚ Κουκλιών, η Πόρτο επέστρεψε στις νίκες, αλλά η Μπενφίκα ξεφεύγει, ενώ η Μπεσίκτας νίκησε στο τέλος.

Απίθανη ανατροπή για Ντιναμό, σόου ο ΑΠΟΕΛ

Premier League Ρωσίας

Ο Σεϊντού Ντουμπιά σημείωσε 2 γκολ στο 1ο ημίχρονο για την ΤΣΣΚΑ στο ντέρμπι της Μόσχας κόντρα στην Ντιναμό, αλλά οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν στο 2ο μέρος και έφτασαν στη νίκη με 4-2, αυξάνοντας στους 4 τους βαθμούς διαφοράς των 2 ομάδων. Η πρωτοπόρος Ζενίτ άρχισε με το... αριστερό τις υποχρεώσεις της στην επανεκκίνηση της σεζόν, αφού έμεινε στην εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Τομ Τομσκ.

Απίθανη ανατροπή για Ντιναμό, σόου ο ΑΠΟΕΛ

Α' Κατηγορία

Ο Τόμας ντε Βινσέντι συνεχίζει το... πάρτι του στην Κύπρο και με 2 γκολ οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ σε εκτός έδρας θρίαμβο 6-1 με αντίπαλο την ΑΕΚ Κουκλιών. Ένα βαθμό πιο πάνω παραμένει η ΑΕΛ, που νίκησε 3-0 εκτός έδρας την ουραγό Αλκή, ενώ η Ομόνοια δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Η Ανόρθωση παρέμεινε δίχως νίκη σε 5 αγώνες, μετά από το 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα και πλέον ασχολείται με τις ύβρεις του Γρηγόρη Μάκου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Απίθανη ανατροπή για Ντιναμό, σόου ο ΑΠΟΕΛ

Liga Sagres

Μετά από 4 παιχνίδια σε κάθε διοργάνωση και την απόλυση του Πάουλο Φονσέκα, η Πόρτο ξέσπασε στην Αρούκα και επικράτησε με 4-1 έχοντας τον Λουίς Κάστρο στον πάγκο. Η Μπενφίκα παραμένει πρωτοπόρος, αφού επικράτησε 2-0 της φετινής έκπληξης της σεζόν, Εστορίλ, ενώ η Σπόρτινγκ έμεινε 7 πόντους πίο πίσω μετά από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Σετούμπαλ.

Απίθανη ανατροπή για Ντιναμό, σόου ο ΑΠΟΕΛ

Eredivisie

Ό,τι δεν κατάφερε η Φέγενορντ στο Ρότερνταμ, το πέτυχε η Καμπούρ στο Άμστερνταμ, η οποία σταμάτησε τον πρωτοπόρο Άγιαξ αποσπώντας ισοπαλία 1-1 και κρατώντας ανοιχτή τη μάχη του τίτλου. Ο "Αίαντας" έχει νικήσει μόνο μία φορά μετά από τα τελευταία 7 klassieker. Η ομάδα του Κώστα Λάμπρου (κάθισε στον πάγκο), από την πλευρά της, νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Χρόνινχεν και μπήκε ξανά στο παιχνίδι του Champions League.

Απίθανη ανατροπή για Ντιναμό, σόου ο ΑΠΟΕΛ
HLAS HABER AJANSI, WWW.IHA.COM.TR

Süper Lig

Το γκολ του Ερσάν Γιλίμ στο 89' έδωσε τη νίκη στην Μπεσίκτας με 1-0 επί της Εσκισεχίρσπορ και συνάμα προκάλεσε τον on air καυγά του προπονητή των γηπεδούχων, Σλάβεν Μπίλιτς, με τον σχολιαστή διαιτησίας και Γερμανό πρώην διεθνή διαιτητή Μάρκους Μερκ, για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της ήττας της ουραγού Καϊσερίσπορ με 2-1 από την Γκαζιαντέπσπορ.

Απίθανη ανατροπή για Ντιναμό, σόου ο ΑΠΟΕΛ

Scottish Cup

Αν και πλέον οι Ρέιντζερς είναι κατά μία κατηγορία πιο ισχυροί, δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Άλμπιον Ρόβερς και περιορίστηκαν στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στο "Άιμπροξ" για τα προημιτελικά του σκοτσέζικου κυπέλλου, με συνέπεια το ζευγάρι να οδηγηθεί σε επαναληπτικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK