Έντεκα γκολ στη Γαλατάσαραϊ οι νέοι της Μπενφίκα!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έντεκα (!) γκολ σημείωσαν οι νέοι της Μπενφίκα κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Γαλατάσαραϊ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του UEFA Youth League. Στα επτά σταμάτησε η Ατλέτικο με την Αστάνα, 5-5 το Μάλμε-Σαχτάρ.

Έντεκα γκολ στη Γαλατάσαραϊ οι νέοι της Μπενφίκα!

Φεστιβάλ γκολ περιελάμβανε η τρίτη αγωνιστική του UEFA Youth League, όπου συμμετέχουν οι ομάδες νέων των συλλόγων που αγωνίζονται στο Champions League.

Το ματς που προκάλεσε εντύπωση βέβαια διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Μπενφίκα φιλοδώρησε με 11 γκολ την Γαλατάσαραϊ.

Έντεκα γκολ στη Γαλατάσαραϊ οι νέοι της Μπενφίκα!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17', όμως στη συνέχεια το γήπεδο "κατηφόριζε". Οι Πορτογάλοι πέτυχαν γκολ στο 24', στο 27', στο 33', στο 34', στο 58', στο 63', στο 65' στο 72', στο 76', στο 78' και στις καθυστερήσεις! Χατ-τρικ έκανε ο 18χρονος επιθετικός Ντιόγκο Γκονσάλβες, όπως και ο 18χρονος μέσος Ζοάο Καρβάλιο. Από εκεί και πέρα, δύο γκολ σημείωσε ο 16χρονος επιθετικός Χοσέ Γκόμες κι από ένα οι Ρενάτο Σάντσες (μέσος/18), Χιλντεμπέρτο Περέιρα (επιθετικός/19) και Φρανσίσκο Φερέιρα (αμυντικός/18).

Έντεκα γκολ στη Γαλατάσαραϊ οι νέοι της Μπενφίκα!

Η νέοι της Μπενφίκα έκαναν έτσι το τρία στα τρία. Στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές είχαν νικήσει με 8-0 την Αστάνα εντός και 2-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός.

Ωστόσο δεν ήταν το μόνο ματς που μπήκαν τόσα γκολ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 7-1 της Αστάνα στην Ισπανία, ενώ 5-5 έληξε το παιχνίδι της Μάλμε με την Σαχτάρ.

Όσον αφορά τους νέους του Ολυμπιακού, ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Youth League: Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Ολυμπιακός 2-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK